Now Reading
Alternatyvos tradicinei kalėdinei eglutei (Foto)

Alternatyvos tradicinei kalėdinei eglutei (Foto)

Alternatyvos tradicinei kalėdinei eglutei (Foto)

Laikas.lt

Sukate galvas, kaip pasipuošti namus Kalėdoms, ir visos idėjos baigiasi prekybos centre prie kalėdinių „blizgučių“ skyriaus. Keletas originalių patarimų, kaip išvengti nuobodžiai papuoštos kampe stovinčios, ypač miške kirstos, eglės.

Tad vietoj to, kad dejuojate, kaip nemėgstate Kalėdų (kasmet tai darosi vis madingiau), išnaudokite jas savo fantazijai ir talentams „pasidaryk pats“ atskleisti. Ir jokių plastmasinių eglučių.

Netradicinė medinė eglutė – reikės medinių pagaliukų, kuriuos sudėlioti galite kiekvienas pagal savo norus. Svarbu, kad forma primintų eglutę.

 Kopėčios, ar jas išskleidus jums nepanašu į eglutę? Žinoma, reikės papuošimų.

Savo knygas lentynose galite sudėlioti taip, kad išeitų puiki eglutė, arba dar geriau galite padaryti ją tiesiog iš senų knygų – sukrovus jas viena ant kitos arba tiesiog iškarpius. Vis geriau negu mesti pabodusias, senas knygas į šiukšlyną.

Eglutė-tapetai – tikrai nustebins jūsų kalėdinio vakarėlio svečius. Jeigu eglutė nusibos, galėsite toje vietoje pastatyti spintą arba bus proga pasikeisti tapetus. Taigi galite piešti, klijuoti viską, kas tik kalėdiško ateina į galvą.

Eglutė iš žaisliukų, o jei jie dar likę iš vaikystės laikų, visai nuostabu.

Jeigu labai labai neturite laiko, vis tiek nepuoškite plastmasinės eglutės. Geriau paimkite gražaus popieriaus gabalą ir susukite iš jo piltuvėlį, kurį, pastatę plačiuoju galu į apačią, gausite puikią eglutę, ant kurios kiekvienas apsilankęs šventiniu laikotarpiu jūsų namuose galės palikti palinkėjimą.

Iš viso nemėgstate eglučių, bet suprantate, kad reikia Kalėdų kvapo. Pamerkite vieną šaką, o ant jos pakabinkite didžiulį kalėdinį žaisliuką.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

O šis pasiūlymas labai mėgstantiems daug dėmesio ir kruopštumo reikalaujančius darbus. Bet fotografuojančių ir Facebook’e jus nuotraukoje „taginančių“ garantuotai bus daug.

O kodėl nepapuošus paprastos medžio šakos?

Taigi kalėdinės eglutės puošimas gali virsti smagiu užsiėmimu ir puikia šventės pradžia…

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top