Now Reading
Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Problematiška veido oda

Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Problematiška veido oda

Individualūs kosmetologės-visažistės patarimai. Problematiška veido oda

Laikas.lt

Pristatome GATINEAU grožio salono kosmetologę-vizažistę Norą Vanagaitytę, kuri mūsų skaitytojams patars, kaip prižiūrėti veido odą, kokia kosmetika geriausiai tinka etc.

Sveiki, turiu labai problematišką, riebią odą, su tokia gyvenu jau 7 metai. Man 21 metai, naudojau įvairias kosmetikas, bet per tiek laiko dar nesuradau sau tinkamos. Dabar naudoju molio kaukę ji man padėjo, kol oda buvo nepripratusi. Prausiklių taip pat begalę išnaudojusi pradedant nuo visokių Garnier, Neutrogena, baigiant  Himalay ir Avene kosmetika. Deja, niekas nepadeda. Oda kaip blizgėjo, taip blizga, veido poros kaip buvo didelės, taip ir yra. Nežinau, ką daryti, nes veidas siaubingas. Ypač kada dar užkrečiu spaudinėdama. Labai prašau, padėkite susidragauti su savo veido oda.

Agnė

Spręsti Jūsų odos problemą reikėtų iš esmės, čia vieno ar kito prausiklio naudojimas vargu ar padės. Pirmiausiai reikėtų pradėti nuo veido poras sutraukiančių ir odos riebumą balansuojančių procedūrų. Jums puikiai tiktų rūgštinis veido valymas – odos paviršiaus atnaujinimo procedūra su glikolio rūgštimi, kuri  sprendžia odos pigmentacijos, raukšlių, riebios bei spuoguotos, nelygios odos problemas, sutraukia poras, skatina odos atsinaujinimą, stimuliuoja kolageno ir elastino sintezę, mažina raukšles.

Taip pat galėčiau rekomenduoti deimantinės dermabrazijos procedūrų kursą, tai būtų mechaninis veido pylingas, kuris efektyviai sprendžia tokias odos problemas, kaip spuogai, perdėm riebi oda, padidėjusios poros ir pan. Procedūrų kiekis priklauso nuo odos būklės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jokiu būdu negalima veido spaudinėti pačiai, kaip suprantu, tai darote ir net įnešate infekciją, tuo jūs dar labiau bloginate veido būklę ir taip užsisuka ratas, kurį jūs galite sustabdyti tik jūs pati. Atsiradus pūlingiems spuogeliams, turite būtinai kreiptis pas dermatologą, nes tik jis gali išrašyti antibiotinį tepalą pūlingiems spuogams gydyti. O po to, būtinai apsilankykite pas kosmetologą ir pradėkite veido gydymą.


Klausimus siųskite [email protected]. Jei klausimas susijęs su Jūsų išvaizda, ar norite patarimų dėl makiažo, būtinai atsiųskite spalvotą savo nuotrauką.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top