Now Reading
Vyras sukaupė didžiausią dvigalvių gyvūnų kolekciją

Vyras sukaupė didžiausią dvigalvių gyvūnų kolekciją

Vyras sukaupė didžiausią dvigalvių gyvūnų kolekciją

Laikas.lt
Parengta pagal dailymail.co.uk informaciją

Buvęs muzikos prodiuseris, dirbęs su tokiomis žvaigždėmis, kaip Mickas Jaggeris ar Beastie Boys, Grammy savininkas Toddas Ray`us šiandien susilaukia žiniasklaidos dėmesio dėl savo neįprasto pomėgio. Vyras kolekcionuoja dvigalvius gyvūnus ir yra sukaupęs didžiausią tokio tipo kolekciją pasaulyje – jam priklauso 22 gyvi dvigalviai individai. Ir vienintelis pasaulyje gyvas trigalvis!

Jo keistokai kolekcijai tiktų ir šešiakojis veršiukas, tačiau vyras renka tik dvigalvius – naujausias jo augintinis – dvigalvis, tačiau taip pat šešias kojas turintis agamų šeimai priklausantis roplys, kurį vyras pavadino Jeckyl ir Hyde – taip, savo mažuosius draugus jis vadina dviem vardais. Toddas turi ir dar vieną tos pačios rūšies roplį, tačiau pastarasis yra keturkojis, o jo vardai Pancho ir Lefty. 

Vyras pasakoja, kad natūralu savo kolekcijos gyvūnus vadinti dviem vardais, kadangi jų charakteriai ir pareigos skiriasi: „Hyde akivaizdžiai yra parazitinis dvynys. Jis išlindęs iš Jeckyl šono ir jo judėjimas smarkiai apribotas. Jeckyl valgo, o Hyde tik geria vandenį,“ – apie dvigalvio roplio gyvenimą pasakojo šeimininkas.

Buvęs prodiuseris taip pat augina karališkąją gyvatę Shirley ir Laverne, žaltinių šeimos albinosą Lenny ir Squiggy, sausumos vėžlį Cheech ir Chong, dvigalvę ožką, dvigalvį vandens vėžlį ir vienintelį pasaulyje gyvą trigalvį sutvėrimą vėžlį Myrtle, Squirtle ir Thirdle.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Toddui tap pat priklauso ir didelė užkonservuotų dvigalvių kolekcija, taip pat gyvūnų kaukolės – tiek šiuos eksponatus, tiek ir dalį gyvųjų jis rodo žmonės Venecijos paplūdimyje įsteigtame muziejuje. Vyras pasakoja, kad kolekciją jam padeda pildyti ir kiti gyvūnų augintojai, kadangi daugelis pastarųjų patys nesugeba rūpintis ypatingos priežiūros ir gydymo reikalaujančiais gyviais. 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top