Now Reading
Nauja „Laikas.lt“ iniciatyva: savaitės TOP komentarai (rugpjūčio 17-24 d.)

Nauja „Laikas.lt“ iniciatyva: savaitės TOP komentarai (rugpjūčio 17-24 d.)

Nauja „Laikas.lt“ iniciatyva: savaitės TOP komentarai (rugpjūčio 17-24 d.)

Laikas.lt
Nuotr. Gizmodo.com

Laikas.lt“ komentatoriai – kol kas nedidelė, bet redakciją kasdien nustebinanti bendruomenė. Niekada nežinai, ką po slapyvardžiais pasislėpę internautai pamanys apie vieną ar kitą straipsnį, kaip sureaguos į „Laiko“ nuorodas „Facebooke“. Dažnai tarp jų minčių pasitaiko tikrų aukso grynuolių, kurių neįamžinti būtų nuodėmė. Dėl to nuo šiandien pradedame naują rubriką – skelbiame geriausius savaitės komentarus.

Kiekvieną penktadienio popietę išrinksime penkis įdomiausius, linksmiausius, keisčiausius ir kitaip dėmesį traukiančius komentarus, savaitės bėgyje parašytus „Laikas.lt“ portale ar „Facebooke“, išrikiuosime juos nuo penktos vietos iki pirmos ir paskelbsime portale.
 
Pradedame jau dabar pat:
 
5 vieta: einu parūkyt, – taip į žinią apie tai, kad Kinijoje, šamano kape, surasta seniausia pasaulyje marihuana, sureagavo „S“. O mes visai nenorėjome propaguoti narkotinių medžiagų!
 
4 vieta: vis tiek nuo narkotiku mirs, uždainavusiam Robertui Pattinsonui šansų nepaliko komentatorius Tomas. „S“ turėtų suklusti.
 
3 vieta: Kažkiek apgailėtina paimti ir kažkokių žmonių pajuokavimą, parodijuojant tuos, kurie natūraliai stengiasi nuotraukose išsižergti, laikyti už rimtą. – pyksta rimtuolis/ė, slapyvardžiu „:)“. Tikrai nelaikome išsižergusiųjų „Marozai.lt“ vaikinų „už rimtą“! Būtent todėl apie juos ir rašome.
 
2 vieta: Neteisingai Egis pasake, gaga cia yra pilkas sudelis pries Sel. Ji tik turi dideli finansavima, ir gali surengt gerus efektus per koncerta, o dainos tikrai sudo vertos pas ja. Man sel’as milijona kart geresnis uz ja. Tai va, Egi, mano nuomone tu savo saly tikrai esi auksciau uz ta prietranka, kiek metu sel gyvuoja ir kiek metu Egio visi klausosi, ir kiek ta gaga tera eteryje, ir garantuoju, ji kaip b. spears po 5-10 metu savo karjeros nublanks. O Egis turi toki stiliu muzikoj, kuris niekad nesensta!, Lady Gagai prieš Egidijų Dragūną vilčių nepalieka „aš“. Po tokio pasisakymo mes tegalime pridėti: „Amen“.
 
1 vieta: myliu tave robertai, as tau pakeisiu ta isdavike merga. – rašo „Eko pupytė“. Mes jau siunčiame jai „Saulėlydžio“ herojaus telefono numerį. Tik neįskaudink jo, kaip ta išdavikė Kristen!
 
Toks daug žadantis pirmasis derlius šią savaitę. Komentuokite toliau, o mes nepraleisime jūsų minčių pro akis.


R. Pattinsonas: „Eko pupyte, laukiu tavęs“
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top