Paieška
Paieška skyriuje
Kiti Godos Raibytės straipsniai: Fotografės C. Kopp stebuklo paslaptis - „Photoshop“ sluoksniuose (Interviu, foto) Kaip turkiškas kebabas virto...
Praeiviams jau tapo įprasta prasilenkti su šventus Krišnos vardus giedančių, grojančių, šokančių, gėles barstančių, šventintą maistą dalijančių krišnaitų grupele. Vieni juos...
Du pakvaišę kulinarijos entuziastai – Reinaldas ir Alfredas – visai neseniai Vilniuje atidarė, kaip jie patys vadina, idėjinę bohemos kavinę. Joje nėra receptų, meniu ir nežemiškų...
Kulinarinės knygos vis dažniau užkariauja knygynų lentynas, jos karaliavo ir šių metų Vilniaus knygų mugės metu. Žymių žmonių ir paprastų kulinarinių knygų mada į pasaulį...
Pasirodžius ekologiškai produkcijai Lietuvos parduotuvėse, pirkti ją žmonėms ilgainiui tapo mada, o kiek vėliau ir poreikius tenkinančiu įpročiu. Tačiau atsirado ir nepasidavusių šiai...
Vienas įdomiausių ir turbūt pats skaniausias orkestras yra įsikūręs Vienoje. 1998 m. bendraminčių suburtas „Vegetable Orchestra“ sugebėjo prakalbinti ir užgroti įmantriausias...
Pirmiausia, nebūsime kuklūs ir pasveiksime Laikas.lt žurnalą su vienerių metų gimtadieniu. Beveik prieš metus, spalio 13 dieną, išėjo pirmasis numeris. Ta proga skaitytojams dovanojame...
Jeigu jums atsibodo neįdomūs, skoniu beveik nesiskiriantys ir konservantų pilni tepami sūreliai ir varškytės, per vos 5 minutes galite pasigaminti išties gardų sūrio užtepą. Jums...
Jeigu jums atsibodo neįdomūs, skoniu beveik nesiskiriantys ir konservantų pilni tepami sūreliai ir varškytės, per vos 5 minutes galite pasigaminti išties gardų sūrio užtepą.