Velykiniame „Silence Night“ – „Kurak“ ir Few Nolder plokštelės premjera

Dviguba plokštelė – ypatingas įvykis Lietuvos muzikos rinkoje. Tiesa, penkerių metų gimtadienį neseniai atšventusi kompanija „Silence“ neapsiriboja gimtine ir savo įrašus platina visame pasaulyje. Naujausio kompanijos leidinio „My Holy Senses“ premjera Velykų naktį, balandžio 20-ąją, vyks sostinės naktiniame klube „Opium“.

„My Holy Senses“ – tai jungtinis leidinys, suvienijęs gyvos downtempo elektronikos projektą „Kurak“ ir šokių muzikos prodiuserį Liną Strockį, pažįstamą Few Nolder slapyvardžiu. Originalios kūrinių „My Senses“ ir „Houly Pouly“ versijos įrašytos į septyncolę plokštelę, o „šokinės“ jų interpretacijos – į įprasto formato dvylikacolę.

Bendrą kūrybinę kalbą atradę Few Nolder ir „Kurak“ vokalistas Markas Palubenka klube „Opium“ pristatys naują gyvą savo programą. Jos „vinimi“ neabejotinai taps „My Senses“ ir „Houly Pouly“.

Paties įrašytą instrumentinę „My Senses“ versiją savo DJ seto metu sugros „Silence Family“ idėjos autorius bei vadas Vidis. Taip pat į Vilnių šia proga pagroti atvyksta ir leidybinėse kompanijose „Pampa“ bei „Kompakt“ savo kūrybą pristatantis vokiečių didžėjus Dave DK, sukūręs „Houly Pouly“ remiksą.

Beje, po velykinės nakties Vilniuje visa „My Holy Senses“ kompanija vyks į Berlyną. Balandžio 25-ąją klube „Salon zur Wilden Renate“ taip pat vyks oficialus „Silence Music“ išleidžiamo minialbumo pristatymas.


Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai