Spalio 10 d. Vilniuje, kino centre „Multikino“, po metų pertraukos grįžta vienintelis toks renginys mieste, kviečiantis kino mėgėjus naktį praleisti kino salėse. Lygiai 22 val. veiksmo, nuotykių ir kino filmų ištroškę žiūrovai galės mėgautis trimis iš dešimties galimų naujausių kino filmų. Tiek filmų nuo pradžios iki pabaigos buus įmanoma pamatyti kino naktinėtojams.

„Laukėme vienerius metus. Norėjome sulaukti tinkamos akimirkos, kai kiekvienam žiūrovui galėsime pateikti platų ir itin kruopščiai atrinktą repertuarą. Ruduo tam tinka geriausiai. Ir pagaliau sulaukėme meto, kai visi mūsų naktinio repertuaro filmai galės įtraukti bet kurį žiūrovą, ar jis mėgtų dokumentiką, ar fantastinius filmus, ar komedijas“, – teigia kino centro „Multikino“ rinkodaros vadovas Raimundas Bilinskas.

Pasak jo, kino nakties metu žiūrovai galės mėgautis tiek įprasto formato, tiek 3D juostomis. „Šįkart rodysime ir keletą fantastinių filmų 3D formatu. Galiu užtikrinti, jog atrinkome būtent tuos 3D filmus, kurie savo efektais įtrauks taip, jog bus galima pasijusti kaip pačiame filme“, – apie atrinktus filmus pasakojo R. Bilinskas.

„Ežio kino nakties“ repertuare šįkart itin gausu populiariausių pavasario ir vasaros filmų: pelningiausias vasaros filmas, vis dar mušantis rekordus pasaulyje „Galaktikos sergėtojai“, taip pat „Beždžionių planetos aušra“, kurioje visus primatus įkūnija tikri žmonės, o efektai tokie kokybiški, jog net sunku juos įžiūrėti. Naktį bus galima pamatyti naujausią veiksmo filmų žvaigždės Tomo Cruise‘o filmą „Ties riba į rytojų“ ir prancūzų režisieriaus Luco Bessono režisuotą juostą apie neaprėpiamą žmogaus proto galią su gražiąja Scarlett Johansson „Liusi“.

Be dėmesio neliks ir dokumentinių, bei siaubo filmų gerbėjai. Žiūrovams bus pristatytas geriausiu lietuvišku dokumentiniu filmu laikomas „Nematomas frontas“ apie mūsų tautos laisvės gynėjus. Siaubo filmų žiūrovai galės mėgautis juosta „Gelbėk mus nuo pikto“, kurio metu gali tekti ne kartą pašokinėti kėdėje ar įsikabinti į šalia sėdinčio žmogaus ranką. Į kino salę taip pat kvies ir devynerius metus lauktas ir labai netradicinis „Nuodėmių miestas 2“, kuriame pagrindinius vaidmenis atliko Mickey‘is Rourke‘as, Josephas Gordonas-Levittas, seksualioji Jessica Alba ir Eva Green.

Nuskriausti neliks ir pasijuokti mėgstantys kino žiūrovai. Jiems bus pristatyti net trys komedijos. Net dvi komedijos apie policijos porininkų darbą. Pirmoji – „Nevykėliai po priedanga 2“, kuriame visiški kvėšos policininkai įsisuks aukštojoje mokykloje ir kurioziškų situacijų metu bandys aiškintis, kas platina narkotikus visam universiteto jaunimėliui. Antroji – „Apsimeskime farais“. Kaip sufleruoja pavadinimas, laimingo atsitiktinumo dėka du draugai pradeda siautėti mieste vilkėdami policijos uniformomis, o jų apsimetinėjimas trunka tikrai ne vieną vakarą. Na ir trečioji, labai pikantiška komedija – „Seks video“, kurioje susivienys ilgakojė gražuolė Cameron Diaz ir Jasonas Segelis, kurie po visą šalį ieškos netyčia išplatintos intymios juostos.

„Ežio kino nakties“ metu filmai bus rodomi visose septyniose kino centro „Multikino“ salėse, todėl vietos pakaks visiems. Filmų metu visi lankytojai galės laisvai judėti, tad jei vienas filmas nepatiks, bus galima keliauti į kitą salę. Visos nakties metu bus galima peržiūrėti tris filmus, o bilieto kaina net nesiekia vieno 3D seanso kainos – vos 20 litų, turintiems Ežio vizą pigiau.

Plačiau apie kiekvieną iš būsimų „Kino nakties“ filmų rašo kino portalas „buvaukine.lt“.

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai