„Hooked On“: Decoside ir D-Vince (Italija)

Naują sezoną pradeda „Hooked On“ naktys, dedikuotos techno ir giminingų garsų šokiams. Šį penktadienį, spalio 10 dieną, pirmasis veiksmas, nukeliantis į šių metų serijos namus - „Kultūros barą Kablys“.

„Hooked On“ jau beveik galima vadinti Italijos techno kultūros dienomis Vilniuje. Serijoje italai - dažni ir laukiami svečiai. Šįkart atvykstantys Decoside ir D-Vince yra šalies pramonės lopšio Turino rezidentai.
Decoside vardu žinomas Giacomo Moscatello yra aukščiausios lygos didžėjus kaupiantis ir besidalinantis tamsiausiais techno klodais, tarp kurių ir nemažai savo kūrybos kompozicijų, įtakotų dub ir skirtų didelėms erdvėms. Būtent savi kūriniai italui atvėrė kelią bendradarbiavimui su dub techno legenda Brendon Moeller ir išvydo pasaulį pastarojo leidybinėje kompanijoje „Steadfast“. Visgi pagrindiniais kūrybiniais namais prodiuseriui išlieka gimtojo Turino kompanija „Eclipse“. Savo muzikos matymu ir įžvalgomis Decoside su „Hooked On“ pasidalino dar prieš vakarėlį ir įrašė penktąjį serijos podcastą.

Dar vienas vakarėlyje pasirodysiantis svečias iš Italijos D-Vince į Vilnių atvyksta jau trečią kartą ir yra netoli miesto garbės piliečio vardo. Įrašų kompanijos „Old & Young“ vienas iš įkūrėjų turi priklausomybę vinilui ir tiek savo didžėjaus pasirodymuose, tiek leidybinėje veikloje atiduoda duoklę šiai kultinei laikmenai.

Šalia svečių petys į petį stos ir vietos herojai – „Hooked On“ rezidentai Loranas Vaitkus, Hallucin ir Moon Disco bei minimal.lt vienas iš idėjinių vadų Shn. Kompanija solidi ir tinkama sušokti savo techno batus.

Renginys facebook‘e
www.bit.ly/HookedOn1010
Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai