„Golden Parazyth“ klube „Tamsta“

Elektroninės muzikos duetą „Golden Parazyth“ Vilniuje, akivaizdu, nori išgirsti daugiau gerbėjų ir draugų, nei telpa sostinės gyvos muzikos klube „Tamsta“. Aiškėjant, jog bilietų į vienintelį dueto rudens sezono koncertą tikrai pakaks ne visiems norintiems, Giedriaus Širkos ir Aurimo Vilkišiaus tandemas sutiko surengti papildomą koncertą, kuris įvyks spalio 11-osios vakarą atsinaujinusiame klube „Tamsta“. 

„Beveik visi bilietai į penktadienį vyksiantį koncertą yra išpirkti. Tai pirmas kartas karjeroje, kai skelbiame papildomą koncertą. Džiugu sulaukti tiek daug publikos ir draugų dėmesio. Šis ruduo mums ypatingas. Daug kelionių, keletas tarptautinių projektų ir nuolatinis darbas studijoje atima visą mūsų laiką. Štai kodėl šį rudenį scenoje išvysti mane ir Aurimą tikrai sudėtinga. Naują mūsų kūrybą ir eskizus pirmoji išgirdo ir itin šiltai sutiko „Waves Vienna“ publika. Su nekantrumu laukiame abiejų savaitgalio pasirodymų „Tamstoje“ ir pažadame didelę porciją visiškai naujos mūsų kūrybos“, - sakė „Golden Parazyth“ dueto narys Giedrius Širka.

Praėjusią savaitę „Golden Parazyth“ lankėsi Austrijos sostinėje Vienoje, kur atstovavo Lietuvą muzikos konferencijoje ir miesto festivalyje „Waves Vienna“. Čia vyko ne tik koncertai, vakarėliai ir kiti pasirodymai, bet ir paskaitos bei diskusijos apie muzikos verslą. Tai buvo pirmasis dueto pasirodymas Vienoje, kurio metu „Golden Parazyth“ komanda sulaukė tarptautinio dėmesio ir užmezgė naujų kontaktų bei ryšių su muzikos festivaliais, leidyklomis, žiniasklaidos leidinių atstovais ir muzikos profesionalais iš viso pasaulio.

Kalbant apie tarptautinę sceną, galime pridėti ir dar vieną naujieną – iškart po savaitgalio koncertų „Tamstoje“ duetas „Golden Parazyth“ išvyksta į Čekijos sostinę Prahą. Čia net dvi savaites vyks kūrybinės dirbtuvės ir tarptautinis projektas „theSYSTEM“, kurio metu Lietuvos ir Čekijos atstovai kurs šokio, muzikos ir lėlių teatro spektaklį. Projekto iniciatorė, scenografė Paulina Nešukaitytė duetui „Golden Parazyth“ patikėjo sukurti ir gyvai atlikti muzikines kompozicijas bei garso takelį šiam spektakliui, kurio premjeros numatytos Prahoje, Vilniuje ir Kaune.

Bilietais į spalio 10-osios ir papildomą „Golden Parazyth“ koncertą spalio 11-ąją gyvos muzikos klube „Tamsta“ prekiauja oficialus renginio bilietų platintojas „Ticketpro“. Koncertų pradžia – 21.30 val.

Bilietų nuoroda: http://www.ticketpro.lt/jnp/music/1449453-elektronin-s-muzikos-dueto-golden-parazyth-koncertas-2.html

Daugiau informacijos: www.facebook.com/GoldenParazyth
Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai