Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/10577/laukia-pirmasis-pasimatymas-6-naudingi-patarimai-padesiantys-suzibeti/

Data: 2012-10-25, 18:00

Laukia pirmasis pasimatymas? 6 naudingi patarimai, padėsiantys sužibėti

Laikas.lt
Pagal Wikihow.com

Nereikia ir sakyti, kad visi jaudinasi prieš pasimatymus. Ypač, jei laukia pats pirmasis susitikimas su potencialiu partneriu. Kaip tam tinkamai pasiruošti? 6 patarimai, padėsiantys tvirčiau jaustis ir sužibėti pirmojo pasimatymo metu.

1. Atlikite namų darbus. Bent jau kelios dienos prieš pasimatymą susipažinkite su dabarties aktualijomis, svarbiausiais įvykiais. Tai gali tapti puikia tema pradėti pokalbį, o taip pat padaryti įspūdį savo žiniomis. Prisiminkite ankstesnius pokalbius su būsimu pasimatymo partneriu – galbūt galėsite tęsti panašias temas. Šaunu atsargoje turėti porą šmaikščių istorijų, jų tikrai gali prireikti.

2. Ruoškitės gerai atrodyti ir jaustis. Kelios dienos prieš lemtingąjį susitikimą pradėkite užsiimti kokia nors aktyvia veikla: darykite jogos pratimus, pabėgiokite. Sveikai maitinkitės ir gerai išsimiegokite – jausitės ir atrodysite kur kas geriau.

3. Iš anksto išsirinkite drabužius. Tai, ką dėvėsite, nuspręskite bent dieną prieš – tuomet išvengsite panikos priepuolių, kai pamatysite, kad planuota eilutė turi dėmę, yra nelyginta ar tiesiog nebetinka. Dar vienas pliusas – išbandysite keletą variantų, iš kurių bus paprasčiau išsirinkti tinkamiausią. Nepatartina pirmam pasimatymui rinktis naujų, dar neišbandytų drabužių ar avalynės – didelė tikimybė, kad jausitės nepatogiai.

4. Išsišvarinkite. Pagulėkite vonioje ar ilgiau pastovėkite po dušu. Įsitikinkite, kad plaukai ir panagės yra švarios. Turite skaniai kvepėti, tačiau nepadauginkite kvepalų. Dailiosios lyties atstovėms patartina nepersistengti ir su makiažo stebuklais – netapkite neatpažįstamos. Prieš išeinant, būtinai pasirūpinkite gaiviu burnos kvapu.

5. Mąstykite pozityviai. Jūs einate tiesiog gerai praleisti laiką. Nepradėkite jaudintis ir įsivaizduoti, kokios nesėkmės gali ištikti. Tokios mintys – greičiausias būdas joms realizuotis. Jeigu labai jaudinatės, paskambinkete geram draugui, pažiūrėkite linksmą filmą ar klausykitės mėgstamos muzikos. Nusiraminkite. Susikoncentruokite į pozityvias mintis, įsivaizduokite, kad puikiai praleisite laiką ir neabejokite – taip ir bus.

6. Stenkitės elgtis kiek galima natūraliau. Neparodykite, kad labai jaudinatės – nervinimasis gali pakišti koją ir trukdyti atsiskleisti, parodyti gerąsias savo puses. Tiesa, nebūtina būti iki galo savimi – būkite „geriausiu savimi“.




 

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.