Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/10720/gyva-lele-barbe-is-ukrainos-ir-jos-talentai-foto/

Data: 2012-11-09, 18:00

Gyva lėlė Barbė iš Ukrainos ir jos talentai (foto)

Laikas.lt
Pagal Buzzfeed.com

Panašu, jog žmonėms taip nebepatinka būti pačiais savimi, kad kai kurie mieliau renkasi animacinių filmukų ar, dažnai, žaislų įvaizdį. Vis dažniau pasigirsta atvejų, kuomet merginos kiekvieną dieną stengiasi atrodyti kaip lėlės ar Anime herojės. Ne išimtis ir Valeria Lukyonova, kuri tapo interneto sensacija po to, kai „Youtube“ svetainėje atsirado video apie jos plastines operacijas, kurias ji pasidarė siekdama tapti gyva lėle Barbe.

Mergina save vadina „žymiausia Rusijos moterimi rusiakalbiame internete“.  Žurnalui „Vmagazine“ Valeria apibūdino savo tipinę dieną: „Ryte aš dirbu su veidu ir pasidarau masažą, tuomet praleidžiu šiek tiek laiko internete. Medituoju ir keliauju savo astraliniame kūne, po to keliauju į sporto salę. Vėliau einu pasivaikščioti su savo drauge ir grįžtu namo paruošti vakarienės mylimam vyrui. Tuomet dar prisėdu prie interneto, šiek tiek paskaitau ir einu į lovą“.

Kai ukrainietė išpopuliarėjo internete, ją pamatę žmonės spėliojo: ji realus žmogus ar tik „Photoshop'o“ kūrinys? Žurnalas „Vmagazine“ patvirtino – taip, lėlė Barbė iš tikrųjų vaikšto gatvėmis!

Be to, kad yra interneto žvaigždė (šiais laikais tai – pilnas etatas), Valeria teigia, jog taip pat dirba mokytoja „Kelionių iš kūno“ mokykloje.

„Tai – internacionalinė mokykla, kurioje mūsų instruktoriai rodo studentamas, kaip palikti savo fizinį kūną ir keliauti į bet kurią pasaulio vietą visoje visatoje“, – teigė V. Lukyonova, pridūrusi, jog tai yra gana vyriškas užsiėmimas. Šioje mokykloje (ir, matyt, visoje galaktikoje...) jos dvasinis vardas yra Amatue.

Be visų šių rimtų užsiėmimų šviesiaplaukė taip pat skiria laiko muzikai: „Dauguma savo dainų parašiau per savo astralines keliones arba medituodama. Mano žanras – naujųjų laikų opera“.


 

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.