© Canva
Lengvas ir skanus salotų padažas: receptas, kuris pagerins jūsų patiekalus
© Canva
Salotų padažas yra vienas svarbiausių elementų, kuris gali kardinaliai pakeisti salotų skonį.
Šis salotų padažo receptas paprastas, greitas bei universalus.
© Canva
– 2 v. š. vyno acto
– 1/4 a. š. garstyčių miltelių
– 1/8 a. š. druskos
– 6 v. š. alyvuogių arba salotų aliejaus
– 1 1/2 a. š. smulkintų svogūnų laiškų
– ¼ šaukštelio džiovintų žolelių
– šviežiai malto juodojo pipiro
Ingredientai
© Canva
1.Dubenyje sumaišykite actą, garstyčias, druską, gerai išplakite.
2.Įpilkite aliejų, smulkintus svogūnų laiškus, žoleles, pipirus ir sukratyti stiklainyje su užsukamu dangteliu.
3.Paragaukite ir pareguliuokite skonį.
Paruošimo būdas
© Canva
Šį padažą galite pasigaminti iš anksto ir laikyti šaldytuve iki 3 dienų.
Jis puikiai tiks tiek daržovių salotoms ar net kaip marinatas.
© Canva
Pilną receptą, kaip paruošti lengvą ir skanų salotų padažą, rasite
laikas.lt