Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Mėsos patiekalai

Mėsainiai su traškia vištiena

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-02-14
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Mėsainiai su traškia vištiena
Mėsainiai su traškia vištiena

Mėsainiai su traškia vištiena – šis patiekalas neabejotinai patiks visiems mėsainių mėgėjams. Traški vištiena, minkšta bandelė, gardus padažas ir puikūs priedai. Tikrai nepaliks abejingų. Tai idealus pasirinkimas greitam ir gardžiam valgiui.

Mėsainiai su traškia vištiena: receptas

Mėsainiui paruošti galima naudoti savo mėgstamus priedus ir padažus, keičiant juos vis kitokiais, taip kaskart sukuriant vis kitokio skonio patiekalą.

Ingredientai:

Traškiai vištienai:

  • 2 vištienos krūtinėlės
  • Druskos pagal skonį
  • Šiek tiek 5 pipirų mišinio
  • 2 česnakų skiltelės
  • Šiek tiek maltos paprikos
  • Šiek tiek maltos rūkytos paprikos
  • Sauja kukurūzų dribsnių
  • 2-3 kiaušiniai

    Mėsainiams:
  • 4 brioche bandelės
  • 1 valg. š. majonezo
  • 1 valg. š. natūralaus jogurto
  • Šiek tiek citrinos sulčių
  • Mėgstamos salotos lapai
  • Keli marinuoti agurkai
  • Šiek tiek marinuotų svogūnų
  • Mėgiamo sūrio riekelės

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Vištienos krūtinėles perpjaut per pusę išilgai, šiek tiek pamušt, apiberti prieskoniais ir gerai įtrinti.
2. Į dubenėlį mušti kiaušinius ir gerai juos išplakti.
3. Kukurūzų dribsnius susmulkinti ir suberti į platesnę lėkštę.
4. Išmuštus krūtinėlės gabaliukus merkti į kiaušinių plakinį, tuomet apvolioti smulkintuose kukurūzų dribsniuose.
5. Paruoštą vištieną apipurkšti aliejumi ir dėti į iki 200 C temperatūros orkaitę ir kepti ~15min arba kol vištiena bus pilnai iškepusi.
6. Kol vištiena kepa paruošti padažą – dubenėlyje sumaišyti majonezą, jogurtą, įspausti citrinos sulčių ir gerai išmaišyti.
7. Bandeles perpjauti per pusę, dėti paruošto padažo, salotų lapus, vištienos gabalėlį, marinuotų svogūnų, juostelę marinuoto agurko ir galiausiais sūrio griežinėlių.
8. Uždengti bandelės viršutine dalimi.


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Jurita. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje. 

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:Mėsainiai su traškia vištienamėsainiai su vištienaPatiekalai su vištienaTraški vištienaTraškios vištienos mėsainis

AutoriusVaida Bučinskienė
Esu Vaida, maisto turinio redaktorė laikas.lt portale. Maistas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ieškau, gaminu, improvizuoju, testuoju, fotografuoju. Manau nėra neskanaus maisto, gali būti tik netinkamai panaudoti produktai :)

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Aromatingi žuvies takai: receptas, kuris sužavės šeimą
Receptai

Aromatingi žuvies takai: receptas, kuris sužavės šeimą

2025-01-17
Pyragas su anyžiais „Purioji Ana Yžė“
Desertai

Pyragas su anyžiais „Purioji Ana Yžė“

2024-01-22
Mielinės spurgos su obuoliais
Desertai

Mielinės spurgos su obuoliais

2024-01-21
Skanių ir neįprastų sumuštinių idėjos Naujiesiems metams
Receptai

Skanių ir neįprastų sumuštinių idėjos Naujiesiems 2025 metams

2024-12-20

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?