Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Mėsos patiekalai

Naminiai vištienos kebabai pitoje su jogurtiniu padažu (be majonezo)

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-02-16
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Naminiai vištienos kebabai pitoje su jogurtiniu padažu (be majonezo)
Naminiai vištienos kebabai pitoje su jogurtiniu padažu (be majonezo)

Naminiai vištienos kebabai pitoje su jogurtiniu padažu (be majonezo) – šis Viduržemio jūros įkvėptas patiekalas yra tikra skonio fiesta, sujungianti sultingą vištieną ir gaivų tzatziki padažą į tobulą pitos duonelės įdarą.

Naminiai vištienos kebabai pitoje su jogurtiniu padažu (be majonezo): receptas

Šis lengvas ir skanus patiekalas puikiai tinka pietums ar vakarienei, kai norisi kažko paprasto, tačiau pilno skonio ir Viduržemio jūros virtuvės dvelksmo.

Ingredientai:

Vištienai:

  • 300 g vištienos filė
  • Keli šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 3-4 česnako skiltelės
  • 1 citrinos žievelės
  • Prieskoniai – raudonėliai, bazilikai, paprika ir kt.

    Tzatziki:
  • 100 g natūralaus jogurto
  • 1 agurkas
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • Kelios šakelės petražolių
  • Keli mėtos lapeliai
  • 2 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • 0,5 žalios citrinos sulčių

    Kebabams:
  • 4 pitos duonelės
  • 3 pomidorai
  • 1 raudonasis svogūnas
  • Saujelė alyvuogių

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Vištieną supjaustyti didesniais kubeliais ir sudėti į dubenį.
2. Prie vištienos sudėti traiškytas česnakų skilteles, nutarkuotą citrinos žievelę, pilti alyvuogių aliejaus ir viską gerai išmaišyti.
3. Palikti vištieną marinuotis ~1 val.
4. Pasimarinavusią vištieną iškepti gerai įkaitintoje keptuvėje.
5. Tzatziki paruošti sutarkuoti agurką ir gerai nuspausti sultis. Sudėti į dubenėlį.
6. Prie agurko sudėti jogurtą, smulkiai kapotas petražoles ir mėtas.
7. Įpilti šiek tiek alyvuogių aliejaus ir įspausti citrinos sulčių. Gerai išmaišyti.
8. Pitos duoneles šiek tiek pašildyti ir aptepti paruoštu jogurto padažu.
9. Išdėlioti vištieną, pjaustytus pomidorus, pusžiedžiais pjaustytus svogūnus, pasmulkintas alyvuoges. Galima papildomai pabarstyti smulkintomis petražolėmis.


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Jurita. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje. 

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:Graikijos skoniaiPatiekalai su vištienaVištiena pitojeVištienos kebabasVištienos kebabas pitojevištienos patiekalai

AutoriusVaida Bučinskienė
Esu Vaida, maisto turinio redaktorė laikas.lt portale. Maistas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ieškau, gaminu, improvizuoju, testuoju, fotografuoju. Manau nėra neskanaus maisto, gali būti tik netinkamai panaudoti produktai :)

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Cukinija su vištiena
Mėsos patiekalai

Cukinija su vištiena, bulvėmis ir meksikietišku pusiau aštriu padažu

2024-01-16
Baklažanų salotos
Receptai

Baklažanų salotos

2024-01-16
Moliūgas. 18 gardžių moliūgų receptų
Blynai

Moliūgai – tikri rudens karaliai! Išbandykite net 18 patiekalų su šiomis daržovėmis

2024-10-01
Tefteliai kepti orkaitėje
Mėsos patiekalai

Tefteliai kepti orkaitėje

2024-01-16

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?