Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios naujienos
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios naujienos
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Receptai

Azijietiški lašišos kąsneliai karšto oro gruzdintuvėje

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-03-07
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Azijietiški lašišos kąsneliai karšto oro gruzdintuvėje
Azijietiški lašišos kąsneliai karšto oro gruzdintuvėje

Azijietiški lašišos kąsneliai karšto oro gruzdintuvėje – tai puikus balansas tarp sodraus skonio, švelnios tekstūros ir maistingumo. Traškūs, karšto oro gruzdintuvėje kepti lašišos gabaliukai yra padengiami pikantiška česnakine-sojų glazūra, kuri suteikia jiems ypatingo aromato ir subtilaus saldžiarūgščio skonio.

Azijietiški lašišos kąsneliai karšto oro gruzdintuvėje: receptas

Tai puikus pasirinkimas tiek greitiems pietums, tiek elegantiškai vakarienei, kai norisi sveiko, bet kartu ir ypatingai skanaus patiekalo.

Ingredientai:

  • 230 g lašišos filė
  • 1/2 arb. š. maltų juodųjų pipirų
  • 1/2 arb. š. česnakinės druskos

    Glazūrai:
  • 70 ml sojų padažo (su mažiau druskos)
  • 20 g česnakų
  • 15 g ryžių sirupo (ar kito skysto saldiklio)
  • 1/2 arb. š. malto imbiero
  • 6 g kukurūzų krakmolo
  • 40 ml vandens

    Patiekti su:
  • Ryžiais
  • Avokadu
  • Agurkais
  • Sezamo sėklomis

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Lašišos filė supjaustyti nedideliais kubeliais.
2. Pjaustytą žuvį sudėti į dubenį, ant jos užberti maltų juodųjų pipirų ir česnakinės druskos.
3. Gerai išmaišyti, kad gabaliukai pasidengtų prieskoniais. Palikti pasimarinuoti kelias valandas.
4. Žuviai pasimarinavus kepti karšto oro gruzdintuvėje 180 C temperatūroje 10 min.
5. Glazūrai pagaminti kukurūzų krakmolą sumaišyti su vandeniu.
6. Česnaką smulkiai supjaustyti ir sudėti į įkaitintą keptuvę, įpilti sojų padažo ir ryžių sirupo, įberti malti imbiero ir supilti vandenyje ištirpintą krakmolą.
7. Glazūrą užvirti ir virti kol pradės tirštėti. Sutirštėjus nukelti nuo ugnies.
8. Paruošta glazūra aptepti dar šiltus lašišos gabaliukus.
9. Į dubenį dėti išvirti ryžius, glazūruotą lašišą, pjaustytą avokadą ir agurką. Viską apiberti sezamo sėklomis.


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:Azijietiški lašišos kąsneliai karšto oro gruzdintuvėjeAzijos skoniaiLašiša karšto oro gruzdintuvėjeLašišos patiekalaiŽuvies patiekalai

AutoriusVaida Bučinskienė
Esu Vaida, maisto turinio redaktorė laikas.lt portale. Maistas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ieškau, gaminu, improvizuoju, testuoju, fotografuoju. Manau nėra neskanaus maisto, gali būti tik netinkamai panaudoti produktai :)

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Jogų arbata
Gėrimai

Jogų arbata

2024-01-08
Brokolių ir čederio sūrio keksiukai
Receptai

Brokolių ir čederio sūrio keksiukai

2025-02-11
Pavlova su uogomis
Desertai

Pavlova su uogomis- nebus jai atsispiriančių

2025-04-18
Bulvių salotos su žaliaisiais žirneliais
Bulvių patiekalai

Bulvių salotos su žaliaisiais žirneliais

2025-04-23

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?