Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Receptai

Kesadilijos su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-04-09
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Kesadilijos su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais
Kesadilijos su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais

Kesadilijos su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais – šios gardžios ir sočios kesadilijos puikiai tinka greitiems pietums ar vakarienei. Patiekalas ne tik skanus, bet ir maistingas – puikiai tinka tiek vegetariškai mitybai, tiek ieškantiems įdomesnio būdo įtraukti daugiau augalinių baltymų į savo racioną.

Kesadilijos su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais: receptas

Kesadilijos džiugins tiek vaikus, tiek suaugusiuosius. Tai puikus pasirinkimas, kai norisi kažko greito, bet tikrai skanaus.

Ingredientai:

  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • 2 skiltelės česnako
  • 2 arb. š. malto kumino
  • ½ arb. š. čili dribsnių
  • 400 g konservuotų raudonųjų pupelių
  • 100 g šaldytų kukurūzų
  • 1 žalia citrina
  • 8 mažos tortilijos
  • 40 g tarkuoto čederio sūrio
  • druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Įkaitinti aliejų didelėje keptuvėje ir kepti smulkintus česnakus ant vidutinės kaitros apie 2 min, kol pasklis malonus aromatas. Suberti kumino miltelius ir čili dribsnius, kepti dar minutę.
2. Tuomet sudėti raudonąsias pupeles kartu su skysčiu iš skardinės ir virti apie 5 min. Po šio laiko pusę pupelių sutrinti medinio šaukšto nugarėle.
3. Įmaišyti šaldytus kukurūzus ir pagardinti žaliosios citrinos sultimis. Pagal skonį pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Išjungti kaitrą.
4. Norint paruošti kesadilijas, padalinti mišinį ant keturių tortilijų ir tolygiai paskleisti iki kraštų. Ant viršaus pabarstyti sūrį ir uždengti kitomis keturiomis tortilijomis.
5. Švarią keptuvę įkaitinti ant vidutinės kaitros ir kepti kesadilijas po 1–2 min iš kiekvienos pusės, kol jos apskrus ir sūris išsilydys. Patiekti su likusia žaliosios citrinos puse.

Recepto šaltinis: https://www.bbc.co.uk/food


Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:Augaliniai patiekalaiKesadilijosKesadilijos be mėsosKesadilijos su pupelėmisKesadilijos su raudonosiomis pupelėmis ir kukurūzais

AutoriusVaida Bučinskienė
Esu Vaida, maisto turinio redaktorė laikas.lt portale. Maistas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ieškau, gaminu, improvizuoju, testuoju, fotografuoju. Manau nėra neskanaus maisto, gali būti tik netinkamai panaudoti produktai :)

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Makaronai su aštriu pesto padažu
Makaronų patiekalai

Aromatingi makaronai su aštriu pesto padažu

2025-03-26
Rikotos sumuštinis su persiku ir prosciutto kumpiu: idėja pusryčiams
Receptai

Rikotos sumuštinis su persiku ir prosciutto kumpiu: idėja pusryčiams

2025-01-22
Orkaitėje keptos bulvės su sūriu
Apkepai

Orkaitėje keptos bulvės su sūriu

2024-01-07
Sausainiai su šokolado gabaliukais, kaip Subway restorane
Desertai

Sausainiai su šokolado gabaliukais, kaip Subway restorane

2025-03-07

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?