Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Naujienos

„Plevėsos virtuvėlė“ pristato… „Normalius“ kalakutienos kepsnius

Redakcija
Autorius Redakcija
Publikuota: 2012-07-12
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
„Plevėsos virtuvėlė“ pristato... „Normalius“ kalakutienos kepsnius

Laikas.lt
„Plevėsos virtuvėlė“

„Plevėsos virtuvėlė“ skirta tiems, kurie:
A) nekenčia gaminti,
B) nuolat bijo, kad gaminant kažkas nepasiseks,
C) arba tiesiog gerokai mieliau laiką leidžia miegamajame, nei virtuvėje.

Čia bus vien išmėginti patiekalai – tokie paprasti, kad juos sugadinti prireiktų didelio talento.

Skanaus!

Seniau gaminome kalakuto bičiulę [-[0]-] , o dabar siūlome susikaupti, pasitelkti visus savo kulinarinius gebejimus ir nustebinti inoringiausius gurmanus. Mes tikime – jūs irgi mokate gaminti.

Nu, pabandom padaryt normalų patiekalą nors sykį. Tipo, kad ne gėda būtų parodyt močiutei. Jamam kilą puikiausios kalakuto krūtinėlės – o kalakuto ryškiai būta krūtiningo, jei užsiaugino visą kilogramą filė.

Supjaustom 1-2 cm storio pjausneliais, ir stalčiuje arba pas kaimynus randam virtuvinį plaktuką. Tokį, kokiu mūsų vaikystėje mamos daužydavo karbonadus. Mušam pjausnelius, sudėtus ant pjaustymo lentos. Mušam, nesustojam. Mėsos laksto į šalis, kaimynai beldžia į sieną, katės kaukia iš siaubo. Bet šis košmaras greitai baigiasi: štai pjausneliai plonyčiai, kone kiaurai perregimi.

Užsimaišom marinato: raudonojo vyno actas, alyvuogių aliejus, malta saldžioji ir aitrioji paprika, malti pipirai, džiovinti mairūnai, lyg ir viskas. Suklostom plausnelius marinate ir įbrukam į šaldytuvą 4-5 valandoms.

Per tą laiką galim darytis manikiūrą, pedikiūrą, pilingą, depiliaciją ir meditaciją, sužiūrėti dvi „Sex and City“ serijas, išplauti grindis, parašinėti FB.

Na štai, laikas nepastebimai ir prabėgo. Sumušam tris kiaušinius, išplakam. Į lėkštę suberiam maltus džiūvėsėlius. Kiekvieną pjausnelį pamirkom kiaušinyje, apvoliojam džiūvėsiuose ir dedam į įkaitintą keptuvę be jokio aliejaus.

Būtinai nusifotografuojam patiekalą atminčiai – gali būti, kad tokio „normalaus“ maisto neruošime dar labai ilgai. O močiutei prie progos galėsim parodyt, kad „mokam gaminti“.

Daugiau nuotykių virtuvėje: [-[1]-] .

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:kalakutienakepsniaiPlevėsos virtuvėlėreceptai

AutoriusRedakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

„Heineken Open‘er“ 2011 impresijos (Foto)
Menas

„Heineken Open‘er“ 2011 impresijos (Foto)

2011-07-11
Sekmadienio burtai virtuvėje: citrinų limonadas ir laimės pojūtį teikianti šalta kava
Naujienos

Sekmadienio burtai virtuvėje: citrinų limonadas ir laimės pojūtį teikianti šalta kava

2014-05-25
Sveikatos horoskopas 2014 metams (I dalis)
Naujienos

Sveikatos horoskopas 2014 metams (I dalis)

2013-12-15
Globotinio pusryčiai: pasitikėjimą žmogumi atgavęs Ačis ieško žmogaus
Laikas.lt pusryčiai

Globotinio pusryčiai: pasitikėjimą žmogumi atgavęs Ačis ieško žmogaus

2015-06-17

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?