Now Reading
Nauja Kęsto Rimdžiaus kolekcija moko derinti drabužius (foto)

Nauja Kęsto Rimdžiaus kolekcija moko derinti drabužius (foto)

Nauja Kęsto Rimdžiaus kolekcija moko derinti drabužius (foto)

Laikas.lt
Tomo Vyšniausko nuotr.

Jau šį ketvirtadienį stilistas Kęstas Rimdžius kvies visus norinčius apžiūrėti ir pasimatuoti antrosios, specialiai butikui „Decolte“ sukurtos drabužių kolekcijos moterims.

„Po ilgų mėnesių darbo kolekcija išvys dienos šviesą ir galiu tik pasidžiaugti, kad pavyko sukurti kokybę, kurios siekėme. Audiniai, konstrukcijos, pasiuvimas – tam skyrėme labai daug dėmesio ir pastangų. Manau, moterys tai įvertins“, – džiaugėsi K. Rimdžius.

Drabužių kolekciją sudaro penkiolika tarpusavyje derinamų modelių, kurie tiesiog alsuoja pavasarišku gaivumu. Ryškios spalvos komponuojamos su margais audiniais, tačiau stilistas nenukrypsta nuo klasikinių formų ir kalba apie išskirtinius kolekcijos akcentus.

„Turint tris kolekcijos drabužius, galima oficialiai rengtis dieną ir, tarkim, nusimetus švarką, vakare likti su puikiu kokteiliniu kostiumėliu. Rinkausi natūralius audinius – šilką, medvilnę, kai kuriuos audinius užsakėme iš Italijos su specialiai mums sukurtais raštais. Ir, patikėkite, drabužių kiekis bus labai nedidelis, todėl verta paskubėti“, – kalbėjo Kęstas Rimdžius.

Apžiūrėti ir pasimatuoti pirmuosius kolekcijos „Kęstas Rimdžius for Decolte“ modelius bus galima „Decolte“ butike šį ketvirtadienį nuo 19 valandos vakaro. Kolekcijos drabužiais bus prekiaujama visą pavasarį, o kas mėnesį kolekcija bus papildoma naujais modeliais. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Daugiau kolekcijos nuotraukų – nuotraukų galerijoje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top