Now Reading
Citrinų pyragas

Citrinų pyragas

Citrinų pyragas

Ingredientai:

sviestas, 200 g
cukraus pudra, 300 g
4 kiaušiniai
tarkuotos citrinų žievelės
citrinos sultys, 100 g
miltai, 400 g
kepimo milteliai, 1,5 šaukštelio
uogos
džiūvėsėliai

Kaip gaminti:

Sviestą išsukite su cukraus pudra iki purios masės. Maišydamos po vieną įmuškite kiaušinius. Suberkite tarkuotą citrinos žievelę, su kepimo milteliais sumaišytus miltus, supilkite sultis ir gerai išsukite. Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo skardą ir kepkite 175°C orkaitėje apie 45 minutes. Iškepusį pyragą laikykite orkaitėje, kol atvės. Ištraukite ir apibarstykite cukraus pudra. Patiekite papuoštą šviežiomis uogomis.

See Also
Paprasti ir labai skanūs blynai

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt