Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Mėsos patiekalai

Anties kulšelės orkaitėje – tobula Velykoms

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-03-11
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Anties kulšelės orkaitėje
Anties kulšelės orkaitėje

Anties kulšelės orkaitėje – puikus pasirinkimas, kai norite pasigaminti skanų ir maistingą patiekalą su keptomis anties kulšelėmis ir šviežiomis, traškiomis salotomis. Marinuoti anties kulšeles suteikia nuostabų skonį, o salotos su daržovėmis, avinžirniais ir sezamų sėklomis prideda šviežumo ir maistingųjų medžiagų.

Anties kulšelės orkaitėje: receptas

Tai visavertis patiekalas, kuris nustebins jūsų svečius ir sužavės nuostabiu skonio deriniu!

Ingredientai:

  • 500 g šviežių ančiukų kulšelių

    Marinatui:
  • 4 valg. š. obuolių acto
  • 1 arb. š. maltos saldžiosios paprikos
  • 1 arb. š. raudonėlių
  • 1 arb. š. “Graikiškų” prieskonių
  • 1 arb. š. maltų juodųjų pipirų
  • 1 arb. š. druskos

    Aptepimui:
  • 15g ryžių sirupo

    Salotoms:
  • 115 g avinžirnių
  • 100 g marinuotų agurkėlių
  • 80 g saldžių bulvių
  • 115 g kopūsto
  • 1 arb. š. sezamo sėklų
  • 1 valg. š. avokadų aliejaus
  • 1/2 arb. š. druskos
  • 1/2 arb. š. maltų juodųjų pipirų

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Dubenyje sumaišyti obuolių actą, maltą saldžiąją papriką, raudonėlius, graikiškus prieskonius, juoduosius pipirus ir druską.
2. Paruoštame marinate apvolioti ančių kušeles ir palikti marinuotis 6-8 val.
3. Mėsai pasimarinavus kulšeles susukti į foliją ir kepti iki 190 C įkaitintoje orkaitėje apie 70min.
4. Po to atidengti, aptepti ryžių sirupu ir kepti dar papildomai 10 min.
5. Agurkėlius, saldžią bulvę ir kopūstą smulkiai supjaustyti ir sudėti į dubenį.
6. Prie daržovių berti avinžirnius, sezamų sėklas, pilti avokadų aliejaus, berti druskos ir pipirų. Išmaišyti.
7. Salotas patiekti šalia keptų anties kulšelių.


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:AntienaAntienos patiekalaiAnties kulšelėsAnties kulšelės orkaitėjepaukštiena

AutoriusVaida Bučinskienė
Esu Vaida, maisto turinio redaktorė laikas.lt portale. Maistas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ieškau, gaminu, improvizuoju, testuoju, fotografuoju. Manau nėra neskanaus maisto, gali būti tik netinkamai panaudoti produktai :)

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Lazanija su varške
Makaronų patiekalai

Lazanija su varške

2024-01-23
30 virtuvės šefo patarimų
Naudinga

30 praktiškų virtuvės šefo patarimų

2024-12-17
Greiti sluoksniuotos tešlos sausainiai širdelės
Desertai

Greiti sluoksniuotos tešlos sausainiai širdelės

2025-02-16
Irisų skonio pyragas su šokolado gabalėliais
Desertai

Irisų skonio pyragas su šokolado gabalėliais

2025-02-26

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?