Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Mėsos patiekalai

Aromatinga vištiena kaparėlių padaže

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-02-11
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Aromatinga vištiena kaparėlių padaže
Aromatinga vištiena kaparėlių padaže

Aromatinga vištiena kaparėlių padaže – šis vištienos patiekalas su citrininiu kaparėlių padažu yra lengvas, tačiau labai gardus pasirinkimas tiek kasdieniams pietums, tiek ypatingoms progoms. Sultinga vištiena susilieja su gaiviu citrininiu padažu, o kaparėliai suteikia subtilaus pikantiškumo. Derinkite su bulvių koše, ryžiais ar lengvomis daržovėmis, kad patiekalas būtų dar gardesnis ir subalansuotas.

Aromatinga vištiena kaparėlių padaže: receptas

Ingredientai:

  • 400 g mažųjų vištienos filė
  • 2 valg. š. miltų
  • druskos ir pipirų pagal skonį
  • mėgstamų prieskonių (rozmarino,  česnakų granulių, svogūnų granulių ir pan)

Padažui:

  • 1 svogūnas
  • 3 arb. š. kaparėlių
  • 2 valg. š. citrinos sulčių
  • 100 ml sultinio
  • ~ 60 gr sviesto
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Platesnėje lėkštėje miltus sumaišyti su prieskoniais,
2. Miltuose apvolioti vištienos gabalėlius.
3. Keptuvėje įkaitinti aliejų, išlydyti gabalėlį sviesto.
4. Sudėti apkepti mėsą, po 3min iš abiejų pusių ir tuomet atidėti į lėkštę.
5. Tame pačiame aliejuje apkepti kubeliais pjaustytą svogūną, sudėti kaparėlius.
6. Pakepti maišant apie 1 min.
7. Supilti sultinį, citrinos sultis, sudėti likusį sviestą ir viską gerai išmaišyti.
8. Grąžinti vištieną į keptuvę, kepti apie 1 min vis pavartant, kad visa vištiena pasidengtų padažu.
9. Patiekti su mėgstamais garnyrais.


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Deimantė. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:vištienaVištiena kaparėlių padažeVištiena su kaparėliaisVištiena su padažuvištienos patiekalai

AutoriusVaida Bučinskienė
Esu Vaida, maisto turinio redaktorė laikas.lt portale. Maistas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ieškau, gaminu, improvizuoju, testuoju, fotografuoju. Manau nėra neskanaus maisto, gali būti tik netinkamai panaudoti produktai :)

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Tuno salotos
Receptai

Tuno salotos

2024-01-02
Mača blynai su kokosų jogurtu ir uogomis
Blynai

Mača blynai su kokosų jogurtu ir uogomis

2025-04-15
Kreminė lašiša
Receptai

Kreminė lašiša su pomidorais per 20 minučių

2025-01-10
Guliašas
Makaronų patiekalai

Guliašas

2024-01-13

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?