Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Desertai

Avižiniai Snickers kąsneliai

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-02-26
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Avižiniai Snickers kąsneliai
Avižiniai Snickers kąsneliai

Avižiniai Snickers kąsneliai – tai puikus energijos užtaisas, turintis subalansuotą maistingųjų medžiagų derinį. Avižų pagrindas suteikia gerą skaidulų kiekį, o žemės riešutų sviestas ir migdolų miltai – sveikųjų riebalų ir baltymų.

Avižiniai Snickers kąsneliai: receptas

Šiuos pyragėlius galima laikyti šaldytuve arba net užšaldyti, kad prireikus visada būtų po ranka sveikas ir gardus desertas. Jie puikiai tinka prieš ar po treniruotės, prie kavos ar kaip mažas malonumas dienos eigoje.

Ingredientai:

  • 2 stikl. avižinių dribsnių
  • 1 stikl. žemės riešutų sviestas
  • Šiek tiek karamelinio sirupo
  • 1 valg. š. kokosų sviesto
  • Saujelė migdolų miltų
  • 0,5 stikl. šokoladinių baltymų
  • Šiek tiek avižų pieno
  • saujelė sūdytų žemės riešutų

    Aptepti:
  • 2 valg. š.lazdynų riešutų kremas
  • 1 valg. š. kokosų aliejus

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Į maisto smulkintuvą sudėti avižinius dribsnius ir sutrinti juos iki miltų konsistencijos.
2. Trintas avižas sudėti į dubenį ir šalia jų sudėti žemės riešutų sviestą.
3. Įpilti šiek tiek karamelinio sirupo, šaukštą lydyto kokosų sviesto.
Įberti migdolų miltų ir mėgstamų šokoladinių baltymų.
4. Tuomet įpilti avižų pieno ir jo kiekiu reguliuoti masės konsistenciją (ji turi būti gana kieta, bet minkoma).
5. Gautą masę labai gerai išmaišyti.
6. Iš gautos masės suformuoti rutuliukus ir juos išdėliot silikoninėje keksiukų formelėje.
7. Avižų masę įspausti į formeles ir ant viršaus uždėti po kelis žemės riešutus.
8. Aptepui paruošti į dubenį sudėti lazdynų riešutų kremą ir kokosų aliejų.
9. Pakaitinti karštų garų vonelėje ir gauta mase aptepti paruoštus pyragėlius.
10. Perkelti į šaldytuvą bent kelioms valandoms.


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Monika. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje. 

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:avižiniai kąsneliaiavižinis desertasdesertasdesertas su riešutų sviestuNekeptas desertas

AutoriusVaida Bučinskienė
Esu Vaida, maisto turinio redaktorė laikas.lt portale. Maistas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ieškau, gaminu, improvizuoju, testuoju, fotografuoju. Manau nėra neskanaus maisto, gali būti tik netinkamai panaudoti produktai :)

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Ridikėlių salotos su virtais kiaušiniais ir svogūnų laiškais
Receptai

Ridikėlių salotos su virtais kiaušiniais ir svogūnų laiškais

2025-05-14
Kaip iškepti minkštą ir sultingą vištienos filė: 6 taisyklės, kurias verta žinoti
Naudinga

Kaip iškepti minkštą ir sultingą vištienos filę: 6 taisyklės, kurias verta žinoti

2025-04-29
Vištienos čli troškinys
Receptai

Vištienos čili troškinio receptas: skanus ir sotus patiekalas

2025-01-16
Daržovių apkepėlis
Receptai

Daržovių apkepėlis

2024-01-28

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?