Sudėtis:
2 pakeliai „Gaidelio“ sausainių
200 g. sviesto
2 pakeliai želė
Didelis indelis „mascarpone“ sūrio
200 ml. Grietinėlės 30%
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:Sutrupinkite sausainius (kadangi neturiu virtuvinio kombaino aš juos sutarkuoju „burokine“ tarka) ir juos užpilkite ištirpintu sviestu.
Gerai sumaigykite sausainius su sviestu iki vientisos masės ir išklokite torto formos dugną.
Išplakite grietinėlę, įmaišykite sūrį.
Pagal instrukciją ant pakelio pasidarykite želė, palaukite kol atvės ir pilkite į grietinėlės ir sūrio mišinį. Gerai išmaišykite, bet nepersistenkite, kad neatsirastų oro burbuliukų.
Gautą masę pilkite ant sausainių pado ir iki kitos dienos pamirškite šaldytuve.
Skanaus!