Ingredientai:
soros – 300 ml,
pievagrybiai – 150 g,
aliejus – 2 šaukštai,
vištienos arba daržovių sultinys – 1 l,
porai – 150 g,
raudona saldžioji paprika.
česnakas – 2 skiltelės,
druska, malti juodieji pipirai,
smulkinti švieži raudonėliai.
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Kaip gaminti:Soras perskalaukite karštu vandeniu ir nukoškite. Puode įkaitinkite šaukštą aliejaus, sudėkite soras ir nuolat maišydami jas pakaitinkite 2-3 min. Supilkite karštą sultinį, uždenkite ir ant mažos ugnies virkite 20 min. Supjaustykite grybus, porus ir papriką, susmulkinkite česnakus.
Keptuvėje įkaitinkite likusį šaukštą aliejaus, sudėkite paprikas, porus ir pakepinkite 4-5 min. Tuomet sudėkite pievagrybius, česnakus ir dar pakepkite 3-4 min.
Į daržovių troškinį sudėkite soras ir gerai išmaišykite. Pagardinkite druska, pipirais ir raudonėliais.