Ingredientai:
kiaulienos nugarinė, 400 g
prieskoniai
fermentinis sūris, 100 g
obuolys, 1 vnt
kiaušiniai, 2 vnt
džiūvėsėliai
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Kaip gaminti:Kiaulienos nugarinę supjaustykite nestorais gabaliukais, išmuškite, pagardinkite prieskoniais. Marinuokite valandą. Sutarkuokite fermentinį sūrį, supjaustykite obuolį mažais gabaliukais. Ant kiekvieno kiaulienos gabaliuko per vidurį pabarstykite fermentinio sūrio, padėkite kelis gabaliukus obuolio, perlenkite per pusę ir susekite smeigtukais iš dviejų pusių. Apvoliokite mėsos gabaliukus išplaktuose kiaušiniuose, džiūvėsėliuose, sudėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš abiejų pusių kol apskrus.
Skanaus!