Ingredientai:
vištienos sultinys – 3 l,
jūros gėrybių kokteilis – 400 g,
bambuko ūgliai – 200 g,
sojos daigai – 100 g,
didesnis juodasis kiniškas grybas (ausagrybis),
baltieji kiniški grybai (ausagrybiai) – 2 vnt.,
kiniški „Tongu“ grybai – 6 vnt.,
česnakas – 1 skiltelė,
kukurūzų krakmolas – 2 šaukštai,
sojos padažas,
skrudintų sezamų aliejus – 1 šaukštas,
svogūnų laiškai.
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Kaip gaminti:Visus grybus užpilkite karštu vandeniu ir palikti pusei valandos. Į vištienos sultinį sudėti smulkintą česnaką ir jūros gėrybes. Pavirkite 5 minutes. Sudėkite sojų daigus, bambukų ūglius ir kubeliais supjaustytus baltuosius ir juoduosius ausagrybius. „Tongu“ grybus supjaustykite juostelėmis ir sudėti į sriubą. Pavirkite dar 5 minutes. Įpilkite šaukštą sojos padažo. Kukurūzų krakmolą ištirpinkite stiklinėje šalto vandens ir supilkite į puodą. Pavirkite kol šiek tiek sutirštės. Nukelkite puodą nuo ugnies ir įpylus sezamų aliejaus išmaišykite. Supylus į lėkštes ant viršaus užbarstykite pjaustytų svogūnų laiškų.