Ingredientai:
krabai arba krevetės – 500 g,
česnako – 8 skiltelės,
svogūno laiškai – 5 vnt.,
konservuoti nulupti pomidorai – 1 indelis,
kukurūzų aliejus kepimui arba žemės riešutų aliejus,
druska – 1/2 šaukštelio,
tirštas sojos padažas – 1 šaukštas,
cukrus – 1 šaukštelis,
kukurūzų krakmolas – 1 šaukštelis,
sezamo aliejus – 1 šaukštelis.
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Kaip gaminti:Jei imate šaldytus krabus ar krevetes, juos atšildykite. Česnakus smulkiai sukapokite arba sutrinkite. Svogūnų laiškus supjaustykite 2-3 cm ilgio gabaliukais. Pomidorus supjaustykite mažais gabalėliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepkite svogūnus ir česnakus, sudėkite krabus. Kitoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite pomidorus ir kepkite. Puode sumaišykite druską, sojos padažą, cukrų, kukurūzų krakmolą ir maišydami supilkite pomidorų masę, virkite. Užvirus, sumažinkite ugnį ir virkite apie 1 minutę. Sudėkite krabus ir pakaitinkite. Pabaigoje apšlakstykite sezamo aliejumi. Patiekite su ryžiais.