Ingredientai:
Blynams:
420 g konservuotų kukurūzų
2 kiaušiniai
2 šaukštai kapotos kalendros
2 šaukštai miltų
2 šaukštai augalinio aliejaus (kepimui)
Druskos ir kitų prieskonių (pagal skonį)
Padažui:
1 prinokęs avokadas
2 šaukštai neriebios grietinės
1 nedidelis čili
2 šlakeliai citrinos sulčių
Druskos (pagal skonį)
Gaminimas:
Nusausintus konservuotus kukurūzus sumaišome su kiaušinių plakiniu, prieskoniais, kalendra ir miltais.
Įkaitiname aliejų ir dedame po 1-2 šaukštus tešlos. Apkepame blynelius po 2-3 minutes kiekvieną pusę.
Patiekiame su padažu. Padažas: avokado minkštimą sutriname ir sumaišome su grietine, smulkintu čili, citrinos sultimis ir prieskoniais.
Skanaus!