Ingredientai:
pievagrybiai, 250 g
sviestas, 2 šaukštai
miltai, 2 šaukštai
grietinė, 1/8 l
baltas vynas, 1/8 l
8 plonos virto kumpio riekelės
2 maži pomidorai
tarkuotas fermentinis sūris, 75 g
druska
malti baltieji pipirai
1 kiaušinis
petražolės
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Kaip gaminti:Pievagrybių griežinėlius pakepinkite su sviestu, išgriebkite. Į ištirpdytą sviestą suberkite miltus, pagardinkite baltu vynu bei grietinėle, pakaitinkite, kol padažas sutirštės. Pagardinkite prieskoniais. Sudėkite pakepintus pievagrybius, įmuškite kiaušinį, suberkite sūrį. Gerai išmaišykite.
Ant kumpio riekelių uždėkite įdaro, susukite ir sudėkite į aliejumi išteptą kepimo indą. Papuoškite pomidorų griežinėliais ir pabarstykite druska. Pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite, kol apskrus.
Skanaus!