Now Reading
„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugsėjo 14-21 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugsėjo 14-21 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugsėjo 14-21 d.)

 Laikas.lt

Laikas.lt“ tęsia iniciatyvą kiekvieną savaitę apžvelgti didžiausią įspūdį redakcijai padariusius straipsnių komentarus, nesvarbu ar jie būtų labai nudžiuginę, ar nuteikę nemaloniai. Nuo nemalonaus ir pradedame:

5 vieta: Nu ir šlykštus straipsnis, įdomu, ar tik ne kokia nelaiminga anoreksikė rašė.., – ne juokais supyko komentatorė Latina, perskaičiusi straipsnį apie tai, kad Christina Aguilera nebėra ta sportiška mergina iš „Genie in a Bottle“ klipo. Patikiname, kad straipsnio autorė svorio ir mitybos problemų neturi.
 
4 vieta: mat eksperementuot megsta tuoj prades eksperementuot ir apacioi tj ilgus tj trumpus tj blondine tj brunete ten bus :D, – sąmojį apie naują Rihannos šukuoseną meta Gintaras. Gintarai, taip, labai šmaikštu.
 
3 vieta: tie balandžiai Italijoje tikri fetišistai, jei tik ir taikosi praeiviui ant galvos nusilengviti… 🙂 Nevažiuosiu į Venecija, mieliau jau eisiu apdergtom Vilniaus gatvėm, kur palandžiai neturi įpročio praeiviams ant galvų lengvintis :D, – straipsnį „Veneciją užplūdo ryškiaspalviai balandžiai“ komentuoja Serbentas. Atrodo, turime naują šūkį turistams į sostinę vilioti: „Vilnius: miestas kur balandžiai nesilengvina praeiviams ant galvų!“ Venecija nebeturi jokių šansų.
 
2 vieta: turbūt geriausias komentaras apie renginį (šiuo atveju – koncertą), kokį yra tekę skaityti. Labai gerai perteiktos emocijos. Rašyk kokį romaną ar ką, Karoli, – „Sigur Rós“ koncerto apžvalgą komentuoja „geras“. Karolis šypsosi ir siunčia didelį ačiū. Romano kol kas neplanuoja, bet panašių koncertų apžvalgų ateityje tikrai bus.
 
1 vieta: Autobuse bileta issimusti tiktu :DDD, – taip istoriją apie ex-manekenę, padauginusią kvaišalų ir avarijos metu netekusią priekinių dantų, komentuoja Redas. Mūsų komentatoriai jau praėjusią savaitę stebino pasiūlymu laistyti gėles alumi, bet įdarbinti Paulą Hamilton autobuse žymėti bilietėlius – čia jau aukštasis pilotažas.

Vilniaus autobusų parkas pagaliau atsisako senųjų komposterių. Juos keičia 51-erių buvusi manekenė. Autobusų parko atstovai baiminasi, kad vilniečiai gali ne iš karto priprasti prie naujosios tvarkos, dėl to pirmąjį mėnesį kontrolieriai į netinkamai pažymėtus bilietėlius žada žiūrėti atlaidžiai.
 

„Laikas.lt“ komentatoriai – kol kas nedidelė, bet redakciją kasdien nustebinanti bendruomenė. Niekada nežinai, ką po slapyvardžiais pasislėpę internautai pamanys apie vieną ar kitą straipsnį, kaip sureaguos į „Laiko“ nuorodas „Facebooke“. Dažnai tarp jų minčių pasitaiko tikrų aukso grynuolių, kurių neįamžinti būtų nuodėmė. Dėl to portale startavo geriausių savaitės komentarų rubrika.

Kiekvieną penktadienio popietę išrinksime penkis įdomiausius, linksmiausius, keisčiausius ir kitaip dėmesį traukiančius komentarus, savaitės bėgyje parašytus „Laikas.lt“ portale ar „Facebooke“, išrikiuosime juos nuo penktos vietos iki pirmos ir paskelbsime portale.

Visas esamas ir būsimas geriausių savaitės komentarų apžvalgas rasite paspaudę šią nuorodą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top