Stilistas Valerijus Gigevič vertins šunų šukuosenas

Laikas.lt

Kirpėjas ir plaukų stilistas Valerijus Gigevič, garsėjantis efektingais kolekcijų pristatymais, šio mėnesio pabaigoje pasirodys netikėtame amplua: jis vertins šunų šukuosenas Helovino kostiumų konkurse „Dog-o-weenas“. 

„Pirmosios šukuosenos, kurias dariau per savo karjerą, buvo skirtos ne žmonėms, o šunims. Todėl man dalyvavimas „Dog-o-weeno“ komisijoje primena ankstesnius laikus, ir žinau, kad vertindamas dalyvius galėsiu pasinaudoti savo patirtimi. Norintiems išsiskirti konkurso dalyviams linkiu galvoti apie nestandartines šukuosenas. Vertinsiu originalumą ir išskirtinumą, o ne šunų konkursams daromus šabloninius kirpimus. Siekiantiems originaliausios šukuosenos apdovanojimo teks paplušėti“, – žadėjo Valerijus Gigevič. 


Šunelių Helovino šventė – „Dog-o-weenas“ – šiemet vyks ketvirtą kartą. Originaliausios šuns šukuosenos nominacija – konkurso naujovė. 

Įspūdingiausio šuns kostiumo konkurso dalyviai dar rungsis trijose svorio kategorijose. Be V. Gigevič, dalyvius vertins ilgametė „Dog-o-weeno“ draugė, TV ir radijo laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė, aktorė ir humoristė Hana Šumilaitė bei šunų dresūros mokyklos „Reksas“ instruktorius Egidijus Brazys.

„Kiekvienais metais noriai dalyvauju šioje šventėje. Įspūdžiai ir sukuriama gera nuotaika išlieka ilgam, tad kviečiu prisijungti ir jau pradėti mąstyti, kaip papuošite savo augintinį, nes iki renginio liko tik dvi savaitės“, – priminė Skaiva Jasevičiūtė, kasmet vertinanti „Dog-o-weeno“ dalyvius.

Renginyje galės dalyvauti 150 pirmųjų šunelių, užregistruotų iki spalio 15 dienos. Lydimi šeimininkų, jie demonstruos artistiškumą, kūrybiškus kostiumus ir originalias šukuosenas.

Visi šunys varžysi dėl įspūdingiausio Helovino kostiumo ir originaliausios šukuosenos nominacijų bei piniginių prizų. Renginys vyks spalio 27 d. nuo 12 – 16 val. prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ Kaune.

Gražiausias praėjusių metų „Dog-o-weeno“ akimirkas ir originaliausius kostiumus galite pamatyti nuotraukose.

šunų kirpėjas, šunys, UFF, Valerij Gigevič

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai