Now Reading
Kokias moteris vyrai nori vesti? 15 potencialių žmonų savybių

Kokias moteris vyrai nori vesti? 15 potencialių žmonų savybių

Kokias moteris vyrai nori vesti? 15 potencialių žmonų savybių

Laikas.lt
Pagal Socyberty.com

Be abejonės, daug kas priklauso ir nuo pačio vyro: indas norės vesti kitokią moterį nei, sakykim, amerikietis ar lietuvis, o jaunesnis vyras dairosi kitokios žmonos nei vidutinio amžiaus jaunikis. Visgi, galima išskirti tam tikras savybes, tam tikrus tipus moterų, kurias dauguma vyrų norėtų nusitempti prie altoriaus ir visą gyvenimą dalintis vargais bei džiaugsmais.

1. Vidutinio grožio moteris: dauguma moterų mano, jog vyrai nori vesti tik pačias gražiausias dailiosios lyties atstoves. Turime gerą naujieną – tai nėra tiesa! Jiems patiktų susitikinėti su seksualia gražuole, bet vesti jie nori tiesiog simpatišką, vidutinio grožio moterį.

2. Mylinti moteris: tokios ieško visi vyrai. Jiems meilės iš savo moterų reikia daugiau nei galite įsivaizduoti.

3. Rūpestinga: panašu, kad vyrams reikia daugiau emocinio artumo nei moterims. Nors sakoma, kad moterys yra emocionalesnės, tačiau faktas, kad vyrai yra daug labiau priklausomi nuo moters globos ir rūpesčio.

4. Galinti užauginti gerus vaikus: vyrai nori vesti moteris, kurios galės gerai rūpintis jo vaikais ir juos užauginti.

5. Gera kulinarė: visos turbūt esate girdėjusios posakį, kad kelias į vyro širdį veda per skrandį. Taigi, gamindamos jo mėgstamą maistą tikrai užsidirbsite bonus taškų.

6. Savimi pasitikinti moteris: kam gi tokios nepatinka? Visgi, jei vyras pats nėra labai pasitikintis, šiuo aspektu jį lenkianti moteris jam nebus patraukli.

7. Moteris, kuri myli jo draugus ir artimuosius: vyrai nori, kad jo žmona puikiai sutartų ne tik su jo šeima, bet ir giminėmis, draugais.

8. Moteris, kuri jam suteikia laisvės: vyrui reikia laisvės, sakykim, praleisti vakarą su draugais. Jam patiks, jei nesulauks jokių priekaištų dirbdamas viršvalandžius ir dėl to vėliau grįžtantis namo – žodžiu, jaunikiai ieško žmonos, kuri jų nespaustų.

9. Ištikima moteris: tai viena svarbiausių savybių, ko vyrai tikisi iš moterų.

10. Jį vertinanti moteris: dailiosios lyties atstovė, kuri giria bei vertina jo fizinę stiprybę, talentus, lengvai laimės vyro meilę.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

11. Moteris, vengianti priekabiauti, burbėti: jei elgsitės kitaip, iš karto vyrą atstumsite.

12. Gera namų šeimininkė: sugebėjimas namuose palaikyti švarą bei tvarką – talentas, kurį vyrai labai vertina.

13. Gera lovoje moteris: pilnavertis seksualinis gyvenimas – ginklas, kuriuo moteris gali turėti įtakos vyrui.

14. Besąlygiškai mylinti moteris: dauguma vyrų tampa vergais tų moterų, kurios juos myli nekeldamos tam tikrų reikalavimų. Moterys, kurios priverčia vyrus jaustis sėkmingus, tampa jų deivėmis.

15. Nesiekianti jo pakeisti: leiskite jiems gyventi su savais pliusais bei minusais. Niekas pasaulyje nėra tobulas, taip pat ir jūs. Venkite bandyti jį pakeisti, padaryti ponu Tobuluoju.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top