Now Reading
„Talentų banke“ – paišinėjanti ir rašinėjanti Marija

„Talentų banke“ – paišinėjanti ir rašinėjanti Marija

„Talentų banke“ – paišinėjanti ir rašinėjanti Marija

Laikas.lt

„Esu Marija, paišinėju ir rašinėju“, – savo prisistatymo laiške rašo šiandienos „Talentų banko“ dalyvė. Vilniaus dailės akedimijoje baigusi keramikos spacialybę, mergina prisipažįsta turinti didelę aistrą muzikai ir … sraigėms!

„Dar studijų laikais užsikabinau už sraigių,  jos atsirado mano bakalauriniame darbe, taip pat piešiniuose bei tapyboje. Kai buvo leidžiamas „Liverpool“ laikraštis, rašydavau į jį tekstus apie muziką. Kodėl muzika? Nes  dar paauglystėje mane „pasigavusi“, ji manęs nepaleidžia iki šiol.  Jei klaustumėte, kas mane įkvepia piešti, matyt, muzika būtų ne paskutinėje vietoje“, – pasakoja Marija.

Įvairiais talentais apdovanota mergina teigia, kad, dėl su menais nesusijusio darbo ir, neslėpkime – iš  tinginystės, šiuo metu kiek apleido savo „paišinėjimus“ bei „rašinėjimus“, tačiau neatsisako ateities svajonių – vaikiškų knygų iliustravimo, sraigių nuotykių aprašymo ir daug muzikos.

Kai kuriuos Marijos tekstus galima surasti čia: http://liverpool.lt/en/blog/21/all , o piešiniai bei keramikos darbai – nuotraukų galerijoje!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top