„Talentų banke“ – Ramūnė ir jos žaismingieji veltinukai (foto)

Laikas.lt

Sakoma, jog šeštadienis – puiki diena atskleisti savo talentą. Hmm, na gerai, gal liaudis išmintis to ir nebyloja, tačiau tikrai turėtų – juk kiekvieną šeštadienį „Laikas.lt“ pristato savo spalvingą  „Talentų banką“. Šiandien su džiaugsmu į jį „dedame“ veltinukų meistrę Ramūnę ir jos žaismingas sages.

„Jau seniai galvoje sukosi mintis, kad reikia pradėti kurti sages, bet savo menininko gyslelę atradau tik praėjusiais metais“, –  pasakoja mergina. Pradėjusi nuo vilnos kamuoliuko, dabar mergina į savarankišką gyvenimą paleidžia avytes, meškiukus, avinukus ir netgi Žaibą Makviną iš  animacinio filmo „Ratai“. Žinoma, visa tai – sagių pavidalu.

Ramūnė, kurianti žaismingus ir mielus papuošalus, paskutiniuoju metu neapsiriboja tik darbais iš dirbtinės vilnos – taip pat domisi draugystės apyrankių (ypač tų, kuriose įkomponuoti žodžiai) pynimu.

Galerijoje siūlome peržvelgti šiandieninės „Talentų banko“ dalyvės darbus, o jei pasirodys maža – užsukite į jos profilį „Facebook'e“.

Ramūnė, talentu bankas, veltinukai

Naujausi komentarai
Dobilė
2013-04-13, 21:58
Labai mieli ir šilti darbeliai :))
Inga pritariu Tavo nuomonei...
Baisu, kokie žmones... Tik nuvertint, apšmeižt...
"GAILA... KAD MES ŽMONES NEMOKAME GYVENTI, DŽIAUGTIS, MYLĖTI IR GERBTI KITUS... O KAS KALTAS? Visuomenė? Tėvai? Kaimynai? NE, kalti MES visi...."
Inga to hm
2013-03-12, 17:19
gerb. hm, panašu, kad pats/pati nieko nesugebi daugiau tik kaip kritikuoti kitus ane? :)
Mano, nuomone, net ir tokie mažmožiai parodo, kad žmogus nesėdi vietoje, mokosi, dirba, kuria... tai labai gerbtina...
Na, o tokie, interneto ereliai, kurie tik kritikuoti ir tesugeba, sėdi ir pūna prie savo kompų... turbūt net kojinių nemoka susisiūti!
Na, o Tau Ramune linkiu ir toliau kurti :) tikrai zavūs darbeliai :) ypatingai avinėlis... :)
hm
2013-03-07, 16:14
kažkoks š... išvis kaip galima tokius mažmožius viešinti :D
Marija
2013-03-05, 15:58
Kokie mieli :)
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai