Now Reading
Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Labai silpni nagai

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Labai silpni nagai

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Labai silpni nagai

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Mano labai silpni nagai, kartais net iki pusės nago sluoksniuojasi. Net gėda, žmonės galvoja, kad grybelis. Kreipiausi kelis kartus į dermatologus. Jie sako, kad grybelio nėra, bet tai ką rekomendavo, man visiškai nepadėjo. Vitaminai nagams ir plaukams irgi neduoda efekto. Bandžiau voneles ir aliejukus, gėriau kalcį. Kaip sluoksniavosi, taip ir toliau sluoksniuojasi. Gal yra kokie nors tyrimai, parodantys problemą?

L. Morkvėnienė

Jei nagai nuolat sluoksniuojasi net iki pusės nago, manyčiau, kad tai ne kosmetinė problema. Gali būti ir savotiškai išreikšta infekcija, medžiagų apykaitos sutrikimų ar autoimuninių ligų simptomas. Siūlyčiau susirinkti kelių gydytojų nuomones – juk gydytojai irgi žmonės, ką pastebi vienas, kitas nebūtinai pastebės, patirties ir žinių bagažas taip pat gali skirtis.

Pamėginti nagų masažus su arbatmedžio ir bosvelijų eterinių aliejų mišiniu (1:1), 3–4 kartus per dieną.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected].

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top