Now Reading
45-erių sulaukęs aktorius J.Gaižauskas iš atominio virsta radioaktyviu

45-erių sulaukęs aktorius J.Gaižauskas iš atominio virsta radioaktyviu

45-erių sulaukęs aktorius J.Gaižauskas iš atominio virsta radioaktyviu

Laikas.lt

Šiandien, balandžio 18 dieną aktorius ir dainų kūrėjas Juozas Gaižauskas švenčia savo 45-erių metų jubiliejų. Tiesa, švęsti aktorius šiandien neketina – nebent intensyviai repetuodamas, likus vos savaitei iki aktoriaus autorinio koncertinio spektaklio „Atominiai bičai“ premjeros.

Pasak aktoriaus bičiulio Džiugo Siaurusaičio, Juozui nebetinka „atominio“ etiketė, tai turi būti kažkas dar stipresnio: „Seniai pažįstu Juozą  jis jau nebe atominis, o radioaktyvus! Dabar visi aktyviai diskutuoja apie energetinę nepriklausomybę. Dairykimės arčiau. Imkit Gaižauską, ir nereikės pirkti energijos iš Rusijos. Jo dėka Lietuva gali tapti labiausiai apšviesta ir apšiltinta valstybe Europoje.“ – šmaikščiai kalbėjo aktorius Džiugas Siaurusaitis.

Tuo tarpu muzikantas, prodiuseris ir nepailstantis atominis bičas Saulius Urbonavičius-Samas Juozui gimtadienio proga linki kūrybinės sėkmės: „Gal ir banaliai skamba, bet pripažinimas kūrėjui yra didžiausias laimėjimas. Lietuvos kultūrinėje scenoje yra daug nelaimingų menininkų, kuriančių tai, kas perkama. Tad linkiu Juozui kūrybinio pasitenkinimo – manau, tai yra jo atominis variklis“, – aktorių sveikino S. Urbonavičius.

Juozas Gaižauskas kartu su Sakalu Uždaviniu šiemet įkūrė „Vilniaus aktorių teatrą“, kuris publikai prisistatys J. Gaižausko autoriniu koncertiniu spektakliu „Atominiai bičai“. Pasak Juozo, kiekvienas žmogus kažkuria prasme yra atominis bičas, gal tik vadina jį kitokiu vardu.
„Atominiai bičai“ į savo komandą subūrė išties neeilinius vyrus. Iš „Viengungių melodijų“ pažįstamus kūrinius, o taip pat ir naujausią Juozo Gaižausko kūrybą spektaklio metu atliks gitaros virtuozas Aurelijus Globys, pirmasis Valstybinio simfoninio orkestro smuikas Zbignevas Levickis bei kontrabosistas Ramutis Ležinskas ir kiti profesionalai.

Aurelijus Globys, su Juozu bendraujantis nuo 1990 metų, laiko padarinius matuoja lakoniškai: „Jei seniau repetuodavome per įvairius bendrus gimtadienius, tai dabar repeticijos vyksta kongresų rūmuose.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Belieka palinkėti jubiliatui sėkmingos premjeros, smagaus gimtadienio ir naujų įkvėpimų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top