Now Reading
Kaip tapti daugiau nei draugais?

Kaip tapti daugiau nei draugais?

Kaip tapti daugiau nei draugais?

Asvyras.lt

Kaip pereiti nuo draugystės į santykius? Ar draugai gali tapti pora? Sakoma, kad stipriausios santuokos yra tos, kuriose sutuoktiniai yra tikri draugai, atvirai ir pagarbiai bendraujantys vienas su kitu, todėl draugystė – geri santykių pamatai, tačiau reikia mokėti „nutiesti tiltelį“ nuo vieno etapo į kitą.

Prieš pradėdamas veiki turėtumėt gerai susitvarkyti savo jausmus ir suvokti, ko jums reikia, t.y. ar jums reikia šių santykių su būtent šiuo žmogumi. Gali būti, kad jums šiuo metu paprasčiausiai trūksta šilumos ir supratimo, o jūs manau, kad įsimylėjot savo draugę. Priimkit kaip faktą tai, kad santykiai dažnai gadina labai stiprią ir ilgai trukusią draugystę bei nemanykit, kad jūsų atveju šito nenutiks.

Neįkyrios užuominos

Galite „netyčia“ paliesti draugystės ir santykių temą kuomet kartu, draugų kompanijoje kur nors ilsėsitės arba papasakoti istoriją (geriau realią) apie tai, kaip kažkas anksčiau tiesiog draugavo, o dabar yra pora. Atidžiai stebėkite reakciją, išsakykite savo poziciją ir pasistenkite prakalbinti savo pašnekovę (draugę), kad suprastumėte, ką ji apie tai mano. Kadangi ji – jūsų draugė, tikriausiai ji pasakys būtent tai, ką galvoja.

Dar vienas variantas – pasiūlyti pažiūrėti filmą, kuriame būtų panaši siužeto linija (šiuo metu į galvą šauna tik „Friends With Benefits“, bet yra kur kas geresnių). Žmonės – empatiškos būtybės ir filmas tikrai privers ją susimąstyti, įvertinti Jus, kaip potencialų partnerį (nors, aš net neabejoju, kad ji ir be filmo tai jau seniausiai padarė).

Keičiam elgseną

Darbais parodykit, kad jūsų susitikimai – tai ne šiaip sau eiliniai draugų meet’ai. Ruoškitės prieš draugei ateinant, pradėkite rengtis šventiškiau, dovanokit dovanėles (ne tik gražias, bet ir naudingas), darykit daugiau siurprizų ir, kas be ko, neužmirškite „netyčia“ pasakyti, kad jos nuomonė jums yra svarbesnė nei aplinkinių. Išskirkite ją iš aplinkinių.

Pasinaudokite neverbaline (kūno) kalba

Jeigu jūsų draugė nėra žiopla, ji pastebės, kad jūsų gestai ir kūno judesiai „kalba“ apie romantinį susidomėjimą. Pabandykite švelniai flirtuoti, būkite žaismingas – tikėtina, kad būtent šito ji iš jūsų tik ir laukė, tad tai išprovokuos parodyti tikrąjį požiūrį/nusiteikimą…

Sakykite tiesiai šviesiai (Va-Bank)

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tai labai rizikingas žingsnis, nes rezultatas gali arba sugriauti jūsų draugystę, arba perkelti ją į kitą santykių lygį. Esat pasiruošęs aukoti? Net jeigu atsakysite „Taip“, imkitės šio varianto tik tuomet, kai visi kiti buvo neveiksmingi, o šiame straipsnyje paminėjau tik keletą iš begalės…

Nors (berašant straipsnį toptelėjo mintis) tai suteikia progą susimąstyti: tikėtina, kad jūsų draugė tyčia vengia santykių pradžios, nes į jus ji žiūri išskirtinai tik kaip į draugą.

Kaip bebūtų, viską gerai įvertinkite ir pasistenkite atitaikyti tinkamą momentą pokalbiui. Neleiskite emocijoms užvaldyti Jūsų!


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top