Now Reading
„Talentų banke“ – „negrynakraujė“ fotografė Brigita ir jos darbų filosofija(foto)

„Talentų banke“ – „negrynakraujė“ fotografė Brigita ir jos darbų filosofija(foto)

„Talentų banke“ - „negrynakraujė“ fotografė Brigita ir jos darbų filosofija(foto)

Laikas.lt

Džiugu, kad, net atšilus orams, „Laikas.lt“ skaitytojai ir toliau nepamiršta ne tik kurti, bet ir dalintis savo talentais. Šiandien džiaugiamės „Talentų banke“ pristatydami fotografę Brigitą Kazlauskaitę, darbuose atskleidžiančią tam tikrą savo filosofiją.

Šiuo metu kūrybinių industrijų studijas baiginėjanti mergina sakosi nuolat generuojanti idėjas, todėl visuomet po ranka turi… Ne, ne fotoaparatą, o rašalo ir popieriaus: „Stengiuosi fotoaparato visą laiką nesitampyti, nevedžioti į kairę ir į dešinę kaip šuns. Kiekviena fotografija reikalauja išankstinio eskizo“.

Gal todėl Brigita savęs „grynakrauje“ fotografe nelaiko – jai fotografija, merginos žodžiais tariant, „yra lyg savo filosofinių išvedžiojimų, idėjų, minčių formavimo ir dalijimosi būdas, kartu ir savianalizė, savo klaidų suvokimo, likvidavimo, pateisinimo instrumentas, kurį kaskart savaip suderini bei groja iš gilių paširdžių“.

„Mano nuomone, fotografija yra menas tik tada, kai joje esti ne vien grožis, o kai būta tiesos, kuri žiūrovui rodytųsi tikresnė už realybę. Nemėgstu, kai kas nors sako „gražu“, noriu, kad fotografija paveiktų žiūrovą, kad skatintų jo vaizduotės ir intelekto žaismą. Mano misija – kalbėti vizualiai“, – reziumuoja šiandieninė „Talentų banko“ herojė.

Siūlome peržvelgti dalį B.Kazlauskaitės darbų. Jei pasirodys maža – užsukite į jos internetinį darbų portfolio, linksmu pavadinimu www.asnefotografe.lt.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top