Viskas, ką reikia žinoti, apie LOFTAS FEST'13

Laikas.lt
Nuotraukoje grupė - FM Belfast

Pavasaris sutrumpėjo, užtat vasaros liko laukti nebedaug. Unikalus „Lofto“ festivalis mieste šiemet yra paruošęs ypatingai solidų atlikėjų ir veiklos kiekį visiem „Loftas Fest 2013“ lankytojam. Be to, būtent šis festivalis pradeda vasaros festivalių kalendorių Lietuvoje.

„Loftas Fest 2013“ programa šiemet iššaugo į rimtą tarptautinio lygio muzikinį vojažą. Visame pasaulyje žinomi vardai – tokie kaip MTV išgarsėjusi hip hopo pankė Kelis, Ibicos ir Berlyno diskotekų karalienė Miss Kittin, hipsterių numylėtas Toro Y Moi, legendiniai islandai „Mum“ ir daugelis kitų – šį festivalį į savo planus įtraukė tik dėl jo unikalumo net ir jų jau visko mačiusiomis akimis.

LOFTAS FEST LINE-UP:

KELIS – live PA (USA)
TORO Y MOI (USA)
MISS KITTIN – dj set (FR)
MODESTEP (UK)
MUM (IS)
TALE OF US (IT)
CHINAWOMAN (CA)
FM BELFAST (IS)
THE PETEBOX (UK)
SUPERSCI (SE)
BIG BEAT BRONSON (UK)
Redinho (UK)
G&G SINDIKATAS (LT)
CART (DK)
Elvi/Dunian (LV)
Justin Robertson / The Deadstock 33s (UK)
Golden Parazyth (LT)
PALAC (BY)
Jurgis Didžiulis – A=A (LT)
SKAMP – 15 years (LT)
TRAP MASTERS (DE)
Manfredas (LT)
Zebra Island (EST)
Fingalick (LT)
Bob James – Bass in Ya Face (NL)
Red Cats (BY)
Martin Virgin (LT)
Proper Heat (LT)
The Sneekers (LT)
Dee & Kamy (LT)
Disco Mafia (LT)
Kick Punch Gang (LT)
Markas Palubenka (LT)
Gerai Gerai (LT)
Bizzy B (UK)
PsychoFreud (NO)
and many more…

DIENOS EXTRAS: dviejų dienų tendencijų konferencija WHAT'S NEXT? su autoritetingais lektoriais, Disco Mafia scena, Despotin Beat Club, Vilnius Temperature scena, Ravezilla Cave, kino erdvė PASAKA, riedlenčių rampa, diskotekų zonos, dirbtuvės, kavinių skveras, performansai ir daug kitų užsiėmimų.

„Loftas Fest 2013“ – tai lygių neturinti patirtis nekeliant kojos iš miesto – festivalis miesto centre su lauko scena ir 4 scenom vidinėse erdvėse bei kitomis pramogomis 3 dienas iš eilės. O dienomis gersim kavą ir dalinsimės žiniomis specialioje festivalio dienos programoje – trendų konferencijoje „What’s Next?“.



KONFERENCIJA WHAT’S NEXT?

Tai pridėtinė vertė visiem festivalio dalyviam – dviejų dienų kūrybinių industrijų konferencija „What’s Next?“, kuri vyks festivalio teritorijoje – Vilniaus Naujamiestyje.

Autoritetingi pranešėjai surengs paskaitas apie tendencijas dizaino, muzikos, kino ir mados srityse. Savo patirtimi dalinsis fotografai Tadas Černiauskas ir Rokas Darulis, urban art kūrėjas Andreas Schanzebach, grafinio dizaino meistrai PET PUNK, muzikantas Jurgis Didžiulis ir daugelis kitų.

O paskutinę festivalio dieną, birželio 2 d., savo žiniomis dalinsis žymiausias mados blogeris pasaulyje – THE FACEHUNTER.

Be to, festivalį aplankys „Bershkos“ kompanija iš Ispanijos. „Bershkos“ filmavimo komanda išsirinko „Loftas Fest“ kaip vieną iš savo vasaros festivalių favoritų. Visame pasaulyje!!! Gali patikėt?

Čia „Bershka“ atvyksta sukti filmuko apie festivalinę madą, mane ir tave. Taip „Loftas Fest“ ir jo lankytojai atsidurs tarptautiniam akiraty, virš 20 blogų ir stambių Facebook page’ų.

Taigi, look cool!

ŠIEK TIEK FESTIVALIO MUZIKOS IR SPEC. FESTO VIDEO:

Kelis: 

Miss Kittin: 

Toro Y Moi: 



Tale of Us:

FM Belfast:

Modestep: 

LOFTAS FEST 2013 vyks Vilniaus Naujamiestyje, menų fabrike „Loftas“, loftuose aplink ir kieme.

Į LOFTAS FEST 2013 važiuok dviračiu, viešuoju transportu, riedlente, bet tik ne automobiliu.

Ne tik muzika – LOFTAS FEST 2013 bus riedlenčių rampa, diskotekų zonos, dirbtuvės, kavinių skveras, performansai, kinas ir daug kitų užsiėmimų.

Festivalis vyks 3 dienas be sustojimo!

3 DIENŲ FESTIVALIO ABONEMENTAS

VIENOS DIENOS BILIETAI:

loftas, loftas fest'13, menų fabrikas, vasaros festivaliai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai