Naujasis talentas atlikėjas ba. pristato pirmąjį vaizdo klipą ir naują albumą (video)

Laikas.lt

ba., Benas Aleksandravičius, naujosios kartos Indie Rock ir elektroninės muzikos atlikėjas bei vokalistas, pristato pirmąją vaizdo kilpų trilogijos dalį „Tai Ne Žmogus“ iš albumo „RAKTAS EP“. Albume – penki kūriniai, iš kurių net trys bus pristatyti su vaizdo klipais.

„Projektas ba. yra apie Indie Rock ir elektroninę muziką. Savo muzikoje stengiuosi talpinti ne tai, kas šiandien būtinai yra populiaru, o tai, kas man iš tikrųjų patinka. Tokia muzika pasaulyje tikrai nėra naujiena, bet Lietuvoje jos užuomazgų nedaug, todėl stengiuosi užimti tam tikrą nišą,“ – kalba Benas Aleksandravičius.

Šiandien Benui – 17, nors muzikoje atlikėjas jau praleidęs daug laiko, jis pats to nesureikšmina. Susižavėjimas muzikiniu pasauliu ir kūryba Benui prasidėjo, kuomet jam buvo septyneri, kaip pats pasakoja, tai įvyko tada, kada tėvai padovanojo pirmąjį žaislinį sintezatorių.

„Savo muziką ir jos žodžius kuriu gana neįprasta technika. Tekstai dažnai neturi ryškaus nuoseklumo – jie kapoti, mintys greitai nutrūkstančios. Noriu, kad klausytojas tik po kelių kartų pradėtų suprasti tekstą arba susikurtų jam patogų kontekstą. Todėl dažnai sakau, kad ba. – tai lengvai įsimenama, tačiau sunkiai suprantama. O leidiniui „RAKTAS EP“ prireikė kiek daugiau, negu pusės metų. Iš pradžių net nemaniau, kad mano muzikiniai eksperimentai gali virsti į rimtesnį leidinį, tačiau vėliau net geidžiau jo fizinio varianto, pvz. kompaktinio disko. Išėjo taip, kad „RAKTAS EP“ yra skaitmeninio formato ir jį jau dabar galima siųstis iš http://benasaleks.bandcamp.com/album/raktas.“

„Nors galiu sakyti, kad muzikoje esu praleidęs daug laiko, tačiau suprantu, kad tai nieko nereiškia. Esu jaunas ir tai yra mano pirmieji rimtesni užmojai. Džiaugiuosi, kad esu įvertinamas ir pastebimas. Taip pat džiaugiuosi dėl didžiulės pagalbos iš draugų ir darbo kolegų, padedančių man: pradedant vaizdo klipais, baigiant pagalba, ieškant išeičių iš kūrybinių ir kitokių problemų,“ – pasakojimą baigia atlikėjas ba.


 


ba. socialiniame tinkle „Facebook": https://www.facebook.com/baofficialmusicpage

ba. muzikiniame socialiniame tinkle „Soundcloud": https://soundcloud.com/benasaleks
 

atlikėjas, ba., benas aleksandravičius, talentas, vaizdo klipas, „RAKTAS EP“, „Tai Ne Žmogus“

Naujausi komentarai
2013-05-20, 02:34
@ha svarbu kritikuot :D kita kart pasiskaityk teksta pora kartu gal tada suprasi apie ką kalba eina :)
whoami
2013-05-17, 18:42
@ha, tu net nesupratai apie ka ten kalba... ne apie 'ba.' o apie ba tekstus...
ha
2013-05-17, 01:10
"Todėl dažnai sakau, kad ba. – tai lengvai įsimenama, tačiau sunkiai suprantama."
Jei kazkam sunku suprasti kad ba tai Benas Aleksandravicius, tai tada atsiprasau...
Laurynas
2013-05-15, 14:28
Kad čia jau ne pirmas jo klipas :DD
:O
2013-05-15, 01:55
osam!!! varyk ir toliau! labai kietai! saunuolis!
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai