Now Reading
„Talentų banke“ – bitė darbininkė Aistė ir jos kūryba (foto)

„Talentų banke“ – bitė darbininkė Aistė ir jos kūryba (foto)

„Talentų banke“ – bitė darbininkė Aistė ir jos kūryba (foto)

Inga Daukintytė

Yra žmonių kurie stengiasi susikoncentruoti ties vienu dalyku ir padaryti tobulai, yra tokių, kuriems reikia išbandyti viską. Ne tik išbandyti, bet viską daryti kuo geriau. Antrajai kategorijai galime priskirti ir Aistę Černiauskaitę, kuriai apsiriboti tik piešimu ar drabužių kūrimu tikriausiai būtų neįmanoma. Ir tai visai nekeista, nes ieškoti savyje meninės gyslelės ji pradėjo dar penktoje klasėje ir tęsia veiklą iki šiol (nuo 2012  metų studijuoja drabužių dizainą).

Aistė kuria drabužius, atnaujina įvairius baldus, piešia (ne tik ant popieriaus – jos idėjų realizavimui puikiai tinka ir sienos ar medžio paviršiai) ir nuolat eksperimentuoja, ieško vis naujų darbų technikų – tikra bitė darbininkė.  Bet didžiausia jos aistra, galima pavadinti piešimą. Kaip ji pati sako: „Piešiniai ir paveikslai man yra tikrų tikriausi stebuklai: nes paprasčiausiu pieštuku ar teptuku tuščiame popieriaus lape galima pavaizduoti ištisus pasaulius ir sukurti trimatę iliuziją”.

Šiandieninė „Talentų banko“ herojė savo gyvenimo eliksyru vadina veiklą ir nuolatinį judėjimą į priekį, o didžiausią laimę jai teikia užsakovų šypsenos, pamačius atliktą darbą.

Daugiau Aistės darbų galite rasti www.aiste.tt.lt ir www.facebook.com/AistesDarbai

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top