„Talentų banke“ – Viktorija ir jos geros nuotaikos degtukų dėžutės (foto)

Laikas.lt

Šaunu, kai netgi daiktai skleidžia gerą nuotaiką – panašu, jog būtent tokia yra šiandieninės „Talentų banko“ herojės Viktorijos kūryba. „Sveiki! Rašau su labai gera nuotaika...“, – savo prisistatymo laišką pradeda mergina ir kviečia susipažinti su jos darbais, tiksliau ... degtukų dėžutėms!

„Keista? Man tai tapo kone kasdienybe, negaliu atsiplėšti nuo jų gaminimo. Kiti tuo tarpu stebisi, kaip man dar nenusibodo, iš kur turiu šitiek kantrybės. Kadangi mane žavi miniatiūros, o dar ir pačiai jas piešti neblogai pavyksta, esu labai patenkinta šiuo savo hobiu, nešančiu ir minimalią naudą piniginei“, – pasakoja Viktorija.

Tokia kūrybos idėja merginai kilo maždaug prieš trejus metus, Kaziuko mugėje pamačius pardavinėjamas dėžutes su atspausdintais ir priklijuotais vardais.

„Pamaniau, kad būtų galima sukurti kažką įdomesnio. Taip ir padariau – per visą šį laiką esu pagaminusi apie 220 įvairiausių degtukų dėžučių: šmaikščių, išmintį dalinančių, sentimentalių ir visokių kitokių!“, – sako šiandieninė „Talentų banko“ herojė, pastebėjusi, jog paskutiniuoju metu pamėgo piešti žmonių veidus, dažniausiai – žymių aktorių, dainininkų.

Kaip atrodo Viktorijos kūrybos procesas? „Nupiešiu, priklijuoju, nudažau, pabarstau
stebuklingų miltukų ir dalinuosi su gerbėjais čia: http://www.facebook.com/ViktorijosDegtukuDezutes

Mums patiko – kviečiame ir jus peržvelgti bei įvertinti šias geros nuotaikos dėžutes!

degtukų dėžutės, talentu bankas, Viktorija

Naujausi komentarai
2013-09-02, 16:07
OMFG JARED LETO! Jaučiu mergina yra Echelon :3
Milda
2013-07-25, 08:27
labai smagiai atrodo
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai