Now Reading
Patarimai vyrams, kurie ieško savo antrosios pusės

Patarimai vyrams, kurie ieško savo antrosios pusės

Patarimai vyrams

Kiekvienas vyras norėtų ateiti į klubą ar barą iškart išskirti gražiausią merginą klube iš visų merginų rato, atskirti ją nuo draugių, pabendrauti ir priversti jį įsimylėti. Taip, tai yra praktiškai nerealu ir galima apie tai tik pasvajoti, tačiau su trupučiu praktikos ir keliais gerais patarimais visgi kažkiek įmanoma. Dešimt patarimų, kaip tai padaryti lengviau ir nuo ko pradėti.

  • Žinok, kur sutikti gražią moterį. Baras ar klubas jau seniai tapo per daug nuvalkiota vieta. Daug geresnė vieta sutikti gražią ir veiklią moterį šokių pamokose, jogos užsiėmimuose arba knygų parduotuvėje. Pastarasis variantas intelektuališkesnis, suartinantis dvasiškai. Sukiokitės savo mėgiamų knygų skyriuje, jei ten ateis moteris ir žiūrinės knygas, gali drąsiai galvoti, kad jai patinka toks pat stilius ar žanras.
  • Venkite pirmojo pasimatymo dažniausių klaidų. Dauguma moterų tenori kažko paprasto: vakarienės ar nueiti pasivaikščioti po parką, o poto išgerti puodelį kavos. Nepersistenkite pačiame pirmame pasimatyme. Būkite savimi, nesigirkite savo pasiekimais, ypač jei jie yra įsivaizduojami ar ateities planuose. Kinas nėra labai tinkama vieta, jei tai ir apsiriboja tik filmo žiūrėjimu, nes tai palieka mažai laiko bendravimui ir pažinimui.
  • Nėra nieko blogiau, kaip švaistyti laiką stengiantis patraukti merginos dėmesį, kuriai tu net nepatinki. Skaitykime ženklus teisingai. Jei jums planuojant susitikti, ji nori pasikviesti draugių ar draugų eiti kartu, ji greičiausiai jus laiko tik draugu. Jei ji nerodo jokių flirto ženklų arba vengia kalbėti apie santykius ateities planus su jumis ir šiaip vengia intymumo ir prisilietimų – ji jūsų nelaiko galimu partneriu. Tai nereiškia, kad tokia moteris nesidomi jumis, tiesiog ji nori būti jūsų draugu ir leisti laiką kartu, atsakinėti į žinutes, bendrauti, tačiau nieko daugiau.
  • Atrodykite gerai. Mes – vyrai, mėgstame matyti moteris aatrodančias gražiai, tačiau lygiai taip pat jos nori mus matyti gražius. Rūpinkimės savo veido oda, juk veidas yra ta vieta į kurią žiūrima daugiausiai laiko. Bendraujant nežiūrima į kojas, rankas ar dar kur. Naudokite specialiai veidui ir metų laikui pritaikytą veido prausiklį, o ne praktiškąjį muilą. Taip apsaugosite savo odą nuo paraudimų, išbėrimų ir išsausėjimo.
  • Pripažinkime, kad kartais geriau jaučiamės grupėje. Tas pats galioja ir ieškant išrinktosios. Eikite su draugu, jausitės drąsiau, o ir merginos retai kada būna vienos. Lengvi juokeliai, kuriuos sugebate sukurti kartu su savo ilgamečiu draugu padės pralaužti ledus, o galbūt ir jums abiems nusišypsos sėkmė. Tereikia susitarti, kuri mergina tave domina, kad draugas nekonkuruotų dėl to ko nereikia. Sekantį kartą draugas renkasi savo „taikinį“, o jau jūs jam padedate pasirodyti kuo geresniu.
  • Būčinys turi palikti įspūdį. Tai nereiškia, kad turite kaip išprotėjęs įsisiurbti į jos lūpas. Tačiau, kažkas kas parodys, kad nesate naujokas šioje srityje padės pritraukti jos dėmesį ir skatins smalsumą. Švelnus lyžtelėjimas jos lūpomis ar jos lūpų siurbtelėjimas bučinio metu tikrai suintriguos. Pasitelkite fantaziją.
  • Leiskite jūsų kūnui kalbėti už jus. Moterims patinka pasitikintys vyrai, tačiau jei jūs priėję prie moters visa savo kūno kalba rodysite, kad jaučiatės suvaržytas ir įsitempęs, tokio įspūdžio tikrai nesukursite. Keli patarimai, kaip save suvaldyti . rankos kišenėse nors ir nėra labai mandagu, tačiau padeda išlaikyti jas vienoje vietoje, kai nervinamės dažniausiai rankas valdome nevalyvai. Pasisukite šiek tiek šone ir pečius stenkitės laikyti žemai, tai yra įsivaizduokite, kad norite padaryti kuo didesnį atstumą tarp savo ausų ir pečių, pabandykite manau pavyks iškart ir suprasite apie ką eina kalba. Stovėdami tiesiai į pašnekovą glaite atrodyti pernelyg agresyviai, tam ir riekalingas šioks toks pasisukimas šonu.
  • Kalbėjimas vienas iš svarbiausių dalykų. Lengvas pašnekesys yra garantas į tolimesnius santykius. Nekalbėkite apei kvantinę mechaniką, duag labiau tiks kažkas iš pramogų pasaulio. Kas laimėjo vakarykštį Xfaktorių ar kaip baigėsi praėjusi mėgiamo ir populiaraus serialo serija daug tinkamesnės temos. Pabandykite atspėti jos gimtąjį miestą iš akcento, miestas dažnai atveria daugybę pašalinių temų pokalbiui: nuo lankytinų vietų iki draugų ar giminių gyvenančių greta.
  • Susitaikykite su atsisakymu. Jei mergina, kuri patraukė tavo akį ir tau sukaupus drąsą prieiti ir užkalbinti, po viso to pasakė ne, dar nereiškia, kad tu jai nepatikai. Galbūt ji šiuo metu nenori jokių santykių arba susitikinėja su kažkuo. O gal jai tiesiog nepatiko tie keli sakiniai, kuriuos tu pasakei. Svarbiausia nenuleisti rankų ir galbūt po 100 Ne, seks tas vienas Taip, kuris ir padarys tave laimingu.
  • Ugdykite pasitikėjimą savimi. Meskite iš galvos požiūrį, kad viską turite padaryti gerai ir iš pirmo karto, niekas nėra tobulas. Atsipalaiduokite – atsisėskite, užmerkite akis ir skaičiuokite nuo 10 iki 1, tai atpalaiduoja. Didžiuokitės savo gyvenimo pasiekimais, dirbkite profesionaliai ir pasitikėjimas savimi ateis pats.

Tikimės, kad perskaitę šį straipsnį bent menką dalelę pritaikysite sau ir pasijusite geriau. Linkime sėkmės ieškant tos vienintelės.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top