Now Reading
Ispano, kuris nemoka ispaniškai, fotoreportažas iš festivalio „Yaga Gathering 2013“

Ispano, kuris nemoka ispaniškai, fotoreportažas iš festivalio „Yaga Gathering 2013“

Ispano

Laikas.lt
Ispano Kuris Nemok Ispaniskai (arba Manto Navicko) nuotr.

Vakar baigėsi keturias paras trukęs muzikos, menų ir alternatyvaus gyvenimo būdo festivalis „Yaga Gathering 2013“. Festivalis džiugino savo tarptautine atmosfera, puikiais atlikėjais, o sukurtos dekoracijos bei šviesų šou stebino net visko mačiusius. Organizatoriai džiaugiasi, kad šiemet apsilankė ypač daug šeimų su vaikais, nebuvo piktnaudžiaujama alkoholiu. Festivalio metu buvo jaučiama teigiama atmosfera, visi svečiai labai bendruomeniški. 

„Yaga – tai ratas, šventė kaip ir naujieji metai. Kiekvienais metais atvyksta tie patys žmonės, atlikėjai, tačiau vis kažkas keičiasi, tobulėja, matome kažką naujo. Šiemet aš taip pat perėjau dar vieną savo gyvenimo ratą. Praėjusiais metais grojome scenoje, kaip dideliam koncerte, o šiemet jau jaučiamės bendruomenės nariais, grojome šeimai ir draugams“, – sako grupės „Uebanda“ narys Migel Morales.

Be muzikinės ir įspūdingos vizualiosios dalies dienomis festivalyje veikė sveikatingumo erdvė, kurioje vyko užsiėmimai tiek pavieniams dalyviams, tiek šeimoms, amatų erdvė, šeimų stovyklavietėje įsikūrė „Smaragdo miesto“ vaikų darželis, žaidimų erdvė.

„Stengiamės skatinti vaikų kūrybiškumą, užsiimame su jais įvairiais rankdarbiais: piešiame, karpome, dekoruojame erdvę, gaminame skulptūrėles iš gipso, su kuriomis vėliau kuriame vaidinimą. Šiemet viso festivalio erdvė labai pritaikyta vaikams. Smagu, kad daugelis šeimų čia jau nebe pirmą kartą, manau, kad festivalis išaugo kokybiškai, tapo labiau subalansuotas“, – teigia „Smaragdo miesto“ atstovas Urtis Šulinskas.

Аštuntasis muzikos, menų ir alternatyvaus gyvenimo būdo festivalis „Yaga Gathering 2013“ vyko liepos 25-29 dienomis Ežeraičio miške (Varėnos raj.). Festivalyje veikė keturios tematinės erdvės, sukurtos išskirtinės dekoracijos, dalyvavo atlikėjai iš 20 pasaulio šalių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top