Dažniausios stiliaus klaidos. Kokios jos?

Dažnai puošdamiesi ir stengdamiesi išsiskirti iš pilkos minios peržengiama ribas ir apsirengiama nei šiaip, nei taip. Tiesiog nevykusiai. Kokias stiliaus klaidas darome? Ir kaip jų išvengti?

Žymūs prekiniai ženklai

Nors tokie rūbai jus ir pristato kaip sėkmingą žmogų, galintį sau leisti įsigyti brangų daiktą. Tačiau pernelyg daug rūbų su prekiniais ženklais pavers jus vaikščiojančia tos firmos reklama. Ir kokia iš to nauda jums? Tad nepersistenkite su garsiais prekiniais ženklais.

Raštai raštuoti

Raštuotas audinys ir gražu ir madinga, tačiau kas per daug, tas nesveika. Visai nesvarbu, ar eini į miestą, ar į darbą, venk per didelio raštų maišymo. Raštai jau iš savęs turi gana didelį spalvinį krūvį, tad jei visi rūbai, kuriuos šiandien dėvi, bus raštuoti… Atrodysi tikrai nekaip.

Mados auka

Rengiesi tik tai, kas madinga? Tai didžiausia stiliaus klaida. Juk tai, kas madinga, nebūtinai tau tinka. Nežinojai? Nėra nieko blogo rengtis madingai, tačiau tai nebūtinai bus patogu ir, kaip jau minėta, tau tiks. Turi atrasti savo stilių ir nebijoti eksperimentuoti.

Papuošalai

Nors dabar madingi itin masyvūs tiek kaklo, tiek rankų papuošalai, tačiau vėlgi, nereikia persistengti. Einant į darbą taip išsipuošus, galite blaškyti kolegas ir juos erzinti. Tad vertėtų gerai pagalvoti apie papuošalus ir jų kiekį.

Eksperimentuokite, derinkite ir būkite stilingos!


mada, stiliaus klaidos, stilius

Naujausi komentarai
2019-02-12, 16:57
Na o gal taip https://www.tinkers.lt/ :)
ana
2013-08-12, 18:20
na, tie kurie sako kad turginė prekė nesiskiria nuo vardinės akivaizdžiausiai nėra turėja gero ,,brendo" drabužio. ir nemanau, kad Rita kalbėjo apie Vero modą ar Zarą, kur kokybė abejotina, bet pabandykite panešioti kokius wrangler ar bershka džinsus ir tad ajau apie kokybę bus galima pradėti kalbėti...
Eglija
2013-08-12, 12:48
Kuo skiriasi turginė prekė nuo populiarios parduotuvės prekės?Kaina-taip, kokybe ir grožiu- tikrai ne. Nesuprantu kam pirkti brangiausius drabužius ir panešiojus juos kartą ar du vėl bėgti pirkti vero moda drabužių ar kito š. Geriau , mano mielos mados pakalikės, paskaitykit knygą ar eikit dirbti nebesilakavusios nagučių ir nebesišviesinusios plaukų.
2013-08-12, 00:27
o man ir kaip xsxx px ant stiliaus)))svarbiausia kad man patogu ir man patinka o kam mano apranga ne patinka ajna jie visi ant organo(rusiskai)
2013-08-12, 00:17
o apie Rita visai patyliu:D suplosiu 50stukiu uz suknyte nuo kurios apsivemt galima,bet svarbiausia isskirtine busiu:D pisec vienu zodziu:D as zvejys ir kad issiskirt is zveju man butinai reikia pirkt auksine meskere nes as busiu tarp zveju pats stilingiausias:D pipeeec net mano kojines is gariunu pasijuoke
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai