Now Reading
Tai, ką mergina privalėtų saugoti nuo savo vaikino

Tai, ką mergina privalėtų saugoti nuo savo vaikino

Tai

Laikas.lt

Visuose santykiuose egzistuoja tam tikros ribos… Patinka mums tai ar ne, bet kiekviena mergina turi stengtis tų ribų neperžengti. Žinoma, tai nereiškia, kad privalai slėpti galybę dalykų nuo savo mylimojo, tačiau reikia suprasti, kad yra paslapčių, kurias geriau pasilikti sau. Štai keletas esminių:

1. Kūniško funkcionavimo ypatybės. Nors skrandžio dalykai ir dujų kaupimosi organizme reikalai yra natūralūs gamtos procesai, vis dėlto vyrai norėtų mus matyti moteriškai rafinuotas. Taip pat yra ir su menstruacijomis, detales apie jas geriau pasilikite sau ar moteriškiems pasiplepėjimams draugių rate.

2. Draugių paslaptys. Jos bei kitos subtilybės tegul lieka tarp jūsų. Juk svarbu įgyti kitų pasitikėjimą bei žinoti, kad draugei išsakyti dalykai nebus perpasakoti.

3. Dantų šepetėlis. Nors ir bučiuojatės, tačiau dalintis dantų šepetėliu yra išties nehigieniška. Kita vertus, jie juk daug nekainuoja.

4. Slaptažodis. Šiukštu neatskleiskite jam savo elektroninio pašto bei kitų prisijungimo slaptažodžių. Tai padariusios, paraginsite jį vis jus „patikrinti“, kas gali iššaukti nesaugumą bei sukelti tam tikrų nepasitikėjimo ženklų. Tai tiesiog nėra palanku santykiams.

5. Faktas, kad jis nepatinka tavo šeimai. Negali juk visiems patikti, tai natūralu, tačiau jeigu taip jau atsitiko, kad vaikino nemėgsta mama, tėvas ar kitas tau artimas žmogus, neprivalai to atskleisti mylimajam. Visų pirma, laikas gali padėti pakeisti požiūrį, antra, žinodamas tai jis gali jausti įtampą ir taip tik apsunkinti integracijos į tavo šeimą procesą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

6. Tavo nesaugumai. Jei manai, kad esi per stora ar per liesa, tavo dantys per kreivi, plaukais taip pat negali pasidžiaugti, neturėtumei apie tai vis priminti savo vaikinui. Tu jam graži, to ir gana. Galbūt jis visai net nepastebi tavo fizinių netobulumų, tad kuo dažniau apie juos pati užsiminsi, tuo didesnė tikimybė, kad jis juos pats pradės regėti tavyje.

7. Detalizuota praeitis. Nors santykiuose patartina būti atviriems, vis dėlto nebūtina savo praeities atskleisti su visomis smulkmenomis. Jūsų vaikinas tikrai nenorėtų žinoti, kiek dažnai su ankstesniais vaikinais bučiuodavaisi, kokius apatinius jis dėvėjo ir kitų panašių smulkmenų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top