Meilės šokiuose „Studio 9“ – išsišokėlis amerikietis Moon Boots

Laikas.lt

Rugsėjo 13 d. į atsinaujinusią „Studio 9“ erdvę Vilniuje sugrįžta „Love In Slow Motion“ meilės šokiai. Praėjusį sezoną užbaigę su deep house scenos įžymybe Lovebirds, naujus savo metus klubiniai romantikai penktadienį pradės su ne mažesne žvaigžde – iš JAV atvykstančiu nu disco scenos princu Moon Boots.

Nuo pat vaikystės domėjęsis aštuoniasdešimtųjų disco ir R&B muzika, šių žanrų įkvėptus pirmuosius savo kūrinius Moon Boots išleido vos prieš porą metų. Debiutas gavosi itin vykęs – kūrėjas buvo pastebėtas dar tik neseniai įkurtos, o šiuo metu labai populiarios įrašų kompanijos „French Express“ atstovų. 

Kartu su šiandien dažnai linksniuojamais Chris Malinchak bei Isaac Tichauer pagrindinis „Love In Slow Motion” penktadienio nakties herojus nemažai prisidėjo prie minėto prancūziško ekspreso sėkmės. Gaivūs Moon Boots darbai „Sugar“ bei „Love Strong“ lengvai rado kelią kelią į klausytojų širdis ir patogiai įsitaisė radijo stočių topuose.

„Kartais atrodo, kad viskas, prie ko prisiliečia šis kūrėjas, iškart tampa auksu. Per du metus jis tapo viena ryškiausių asmenybių nu disco scenoje. Esu labai laimingas, kad pavyko įterpti Vilnių į šio daug žadančio artisto Europos turą“, – pasakojo „Love In Slow Motion“ rezidentas Stepan Bitus, kuris kartu su kolega Martin Virgin nuo šiol ne tik gros visuose serijos renginiuose, bet ir ves sekmadieninę „Zip FM“ radijo laidą tuo pačiu pavadinimu.

Šeštadienį „Studio 9“ diskotekinę romantiką keis auksinės hip-hopo eros nostalgija ir šių dienų aktualijos. Repo kultūrai dedikuotoje „RAPetizer“ naktyje naujo albumo nuotaikas atskleis vieni įdomiausių šių dienų reperių Lietuvoje – „Dee & Kamy” duetas. Kartu su juo gerą repo skonį primins hip-hopo istorijos skyrius savo pasirodymų metu vartantis didžėjų kooperatyvas „Patamsių Gaivalai”.

moon boots, renginiai vilniuje, šokių muzika, studio 9

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai