Now Reading
Patarimai apkūnioms moterims: kaip greičiau rasti antrąją pusę

Patarimai apkūnioms moterims: kaip greičiau rasti antrąją pusę

Patarimai apkūnioms moterims: kaip greičiau rasti antrąją pusę

Darnipora.lt

Jei esate stambesnė nei dauguma aplinkinių moterų, dar nereiškia, kad negalite užmegzti naujų santykių ir sužavėti kokio nors simpatiško vyruko. Pateikiame keletą patarimų apkūnioms moterims, kurie padės greičiau rasti savo svajonių vyrą.

1. Pasirūpinkite tinkama apranga. Stenkitės rengtis taip, kad jaustumėtės ir atrodytumėte patraukli. Jei esate apkūni, dar nereiškia, kad galite dėvėti tik apkritusius drabužius. Žinoma, per daug aptemti drabužiais taip pat netinka. Dėvėkite tik tuos drabužius, kurie tinka jūsų kūno tipui, paslepia trūkumus ir pabrėžia privalumus.

Stenkitės, kad jūsų apranga išryškintų jūsų individualumą ir pabrėžtų svarbiausius jūsų asmenybės bruožus. Beje, apkūnioms moterims tinka klasikinio stiliaus suknelės. Tikriausiai nereikia priminti, kad drabužiai visada turi būti švarūs ir tvarkingi.

2. Pabandykite užsiregistruoti internetinėje pažinčių svetainėje. Ieškodami savo antrosios pusės internetinėje pažinčių svetainėje galite nurodyti ir tai, kokio sudėjimo žmogaus ieškote. Taigi tokiu būdu lengviau ir paprasčiau rasite žmogų, kurio negązdins jūsų apkūnumas.

3. Pamilkite savo kūną ir į gyvenimą pradėkite žiūrėti pozityviai. Jei esate apkūni, dar nereiškia, kad esate negraži. Dažnai apkūnios merginos nepasitiki savimi, nes mano, kad yra bjaurios. Pabandykite atsikratyti šio nepasitikėjimo savimi. Tiesiog džiaukitės gyvenimu ir smagiai leiskite laiką su draugais. Patikėkite, pozityvus požiūris į gyvenimą patraukia vyrų dėmesį.

4. Stenkitės kuo dažniau lankytis įvairiuose renginiuose.
Taip jūs padidinsite savo šansus sutikti savo gyvenimo meilę. Be to, turėsite puikią progą pabendrauti su įvairiais žmonėmis, rasti bendraminčių. Lankykitės visur, kur tik įmanoma – koncertuose, baruose, viešuosiuose renginiuose. Galite pradėti lankyti chorą, šokius, jogą ar užsiimti kita veikla, kuri teikia jums džiaugsmą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

5. Kai susipažinsite su jums patinkančiu vyru, pasistenkite negalvoti apie savo svorį – tuomet ir jis apie tai negalvos. Tiesiog flirtuokite ir mėgaukitės bendravimu.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top