Now Reading
Kodėl, kai viskas blogai, reikia eiti į kirpyklą?

Kodėl, kai viskas blogai, reikia eiti į kirpyklą?

Kodėl

Alfa.lt

Yra senas moteriškas prietaras: jei gyvenimas nesiseka, laikas eiti į kirpyklą, nusikirpti ar perdažyti plaukus, pasidaryti neįtikėtiną šukuoseną. Ir gyvenimas susitvarkys. Ar tai veikia?

Nukerpame tai, kas nereikalinga

Taip jau gamtos sukurta, kad plaukai kaupia informaciją, kurią apdoroja smegenys. Mūsų plaukai gyvena ilgai. Ir anaiptol ne visa informacija, kuri juose susikaupusi, yra teigiama. Arba po kurio laiko ji netenka aktualumo. O mes nešiojamės ant galvos seną balastą.

Nenuostabu, kad laikui bėgant tas balastas ima slėgti. Kai pasikerpame plaukus, atsikratome pasenusios informacijos, todėl pajuntame ir fizinį, ir moralinį palengvėjimą – tarytum būtume nusimetę nereikalingą naštą.

Jei susikaupė chroniškas nuovargis, reikia pasikirpti bent plaukų galiukus. Tada taps lengviau ir vaikščioti, ir kvėpuoti.

Harmonijos tarp abiejų smegenų pusrutulio atkūrimas

Kitą, bet tokį pat teigiamą poveikį mums daro nauja šukuosena. Nuo jos priklauso tai, kaip veiks mūsų smegenys, kokia bus mūsų psichologinė ir emocinė būsena.

Pakaušyje surišti plaukai padeda geriau susikoncentruoti, sutelkti mintis į kokį nors konkretų reikalą.
Dvi kaselės (beje, jos verčia moksleivę mergaitę būti labiau disciplinuota) arba dvi uodegėlės skatina abiejų smegenų pusrutulių aktyvumą. Tada vienu metu įsijungia logika ir kūrybinės galios, analitinis mąstymas ir vaizduotė, atitinkamai pagerėja paralelinis informacijos apdorojimas.

Plaukų sušukavimas į vieną pusę suaktyvina vieną smegenų pusrutulį, todėl geriau sklastymą skirti per vidurį arba bent periodiškai kaitalioti jo vietą: daryti tai dešinėje, tai kairėje galvos pusėje.

Aplink galvą apipinta kasa (kaip Julijos Tomošenko) žiedu sujungia abu smegenų pusrutulius į vieną sistemą, kad jie papildytų vienas kitą ir geriau sektųsi išspręsti bet kurį klausimą, kuriam reikia ir loginio, ir kūrybinio mąstymo.

Keičiame įvaizdį

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Geriausias būdas pakeisti įvaizdį, o su juo galbūt ir gyvenimą – nusidažyti plaukus kita spalva. Po tokio persikūnijimo mūsų pasąmonė neatpažins mūsų veidrodyje, jai atrodys, kad mato visai kitą žmogų.
Tam tikra prasme taip ir bus: tamsi plaukų spalva padaro moterį rimtesne ir griežtesne, o šviesi – šiek tiek labiau lengvabūdiška ir seksualia, raudona – truputį ragana. Ne veltui manoma, kad visos raudonplaukės turi nepaprastų galių.

O jei prieš jus kitas žmogus, tai ir gyvenimas jo turi būti kitoks. Pasąmonė pasistengs pakeisti viską, kas įmanoma. Todėl norėdami pakeisti gyvenimą, keiskite plaukų spalvą.

Jeigu norite, kad efektas būtų stipresnis, atsikratykite senų drabužių, ypač tų, kurie primena jums ne pačias smagiausias dienas. Apsivilkdami juos mes vėl apsigobiame ta pačia nemalonia atmosfera, tada jokių pokyčių į gera negalima tikėtis.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top