„Talentų banke“ – spalvingoji Emisa ir jos jaukūs veltinukai (foto)

Laikas.lt

Šiandien pristatome ne tik jaukų bei gražų, bet ir labai aktualų šaltuoju metų laiku talentą – Emisą ir jos šiltuosius veltinukus.

Emisos slapyvardžiu prisidengusi mergina kadaise nusprendė apjungti visas savo mylimiausias veiklas – vėlimą, rašymą bei fotografiją – ir pasiekimais dalintis tinklaraštyje www.emisa.tk.

„Kūryba – tai didelis džiaugsmas, praskaidrinantis niūrią kasdienybę, leidžiantis įgyvendinti slapčiausias svajones. Nors kartais jaučiuosi paprasta, galbūt nieko neišsiskirianti iš kitų, bet esu beprotiškai laiminga, nes turiu tai, kas duota ne kiekvienam – kūrybos laisvę ir džiaugsmą“, – atvirauja šiandieninė „Talentų banko“ dalyvė.

Vilniaus Gedimino technikos universitete baigusi aplinkos inžinerijos bakalauro studijas, dabar
studijuojanti ekologiją Vilniaus universitete, o laisvalaikį vėlimui skirianti Emisa teigia, jog tokie kontrastai žmogui tik suteikia daugiau atspalvių.

Jos spalvinga asmenybė atsispindi ir darbuose – merginos rankdarbiai iš tiesų gali praskaidrinti niūrią bei šaltą dieną.

„Veltinio tapukai – šąlančioms kojytėms sušildyti, mylimiesiems apauti... Kad būtų šilta ir jauku. Tikiuosi, kad mano veltinio kūryba džiugins ir Jus“, – šypsosi Emisa, kurios darbus galite apžiūrėti ir „Facebook“ paskyroje bei čia.


 

Emisa, talentu bankas, tapukai, veltinis, veltinukai

Naujausi komentarai
Dalia
2013-11-01, 11:40
Turiu tapukus iš vilnos, per mugę pirkau, tai kitokių jaučiu, kad nebenorėsiu: patogu, šilta, gera :)
iii
2013-10-27, 17:23
nejaugi tie veltiniai tokie silti?
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai